Video/ Procurio snimak jučerašnjeg paljena automobila na Dobrinji, piromanu planule rukavice

U sarajevskoj ulici Braće Mulić u naselju Dobrinja došlo je do požara u podzemnoj garaži.

Policijska uprava Novi Grad obaviještena je o tome noćas u 4:50 sati, a požar je ugašen od strane pripadnika PVB Kantona Sarajevo.

Tom prilikom je putničko motorno vozilo marke “Audi”, vlasništvo N. l. iz Sarajeva u potpunosti izgorjelo, dok se požar proširio i na putničko motorno vozilo marke “Alfa Romeo”, vlasništvo A. M. iz Sarajeva, kao i na motorno vozilo marke “Kia Rio”, vlasništvo S. N. iz Sarajeva.

Također su dva lica zatražila ljekarsku pomoć zbog trovanja ugljen-monoksidom, koja im je ukazana na mjestu događaja od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj će obaviti policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a.

Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja.

Međutim, u medije je procurio video paljenja automobila.

Nespretni piroman zapalio je i automobil, ali zamalo i sebe obzirom da su mu počele goriti i rukavice koje je nosio u tom trenutku.

Šta se tačno desilo u garaži pogledajte u videu.

The post Video/ Procurio snimak jučerašnjeg paljena automobila na Dobrinji, piromanu planule rukavice appeared first on Sarajevska sehara.

sarajevskasehara.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU