VIDEO: Renault predstavlja Megane Conquest svoj prvi coupe SUV

Bez obzira na ime, zvali li ga Arkana ili Megane Conquest, Renault ima novitet koji dolazi kao odgovor na sve glasnije upite s tržišta.

SUV manija se nastavlja, a sada su ideju coupe-SUV-a odlučili prigrliti i oni koji mogu samo sanjati premium modele.

video: renault predstavlja megane conquest svoj prvi coupe suv

I tu stupa Renault nudeći svoj coupe SUV, i to u E-Tech hibridnoj kombinaciji. Ponudu čini više hibrida i prva je takva u segmentu. Nude se dvije kombinacije, 1.3 TCE benzinci sa 140 i 160 KS u kombinaciji 12V mikrohibrida. Tehnologija E-Tech hibrida koja već pokreće Clio, Captur i Mégane, Renaultova je inovacija nastala na temelju iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tijekom čijeg je razvoja prijavljeno 150 patenata.

Tu je i R.S.Line linija kojom će automobil biti još uočljiviji i atraktivniji.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je ovaj automobil namijenjen i obiteljima, ističu u Renaultu. Uz dva digitalna zaslona, među najvećima u klasi, vozačko mjesto opremljeno je bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitetu i udobnost.

Predstavljanje novog Renaulta Megane Conquest održat će se u prvoj polovici iduće godine. Ovime će Renault zaokružiti ponudu SUV-ova, ali i kompaktnih modela.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU