Iz vozila hitne pomoći u ukrajinskom gradu Nowomoskowski ispao je pacijent. Incident je video snimkom zabilježio svjedok koji je vozio iza hitne pomoći.

 

Pacijent je ležao na ulici, vozilo hitne pomoći je nastavilo voziti još nekoliko metara kao da se ništa nije dogodilo.

“Bilo je to nekoliko čudnih trenutaka. Vozilo hitne pomoći je vozilo brzo, stražnja vrata su se iznenada otvorila, neprestano su se zatvarala i otvarala pod utjecajem brzine. Vozio sam brzo iza vozila hitne pomoći i pokušao ih upozoriti na opasnu situaciju. Svirao sam im, ali uzalud. Nisu čuli da sviram, niti udaranje vrata. U jednom trenutku im je pacijent iz vozila ispao na ulicu”, otkrio je svjedok za ukrajinski medij “Informator” .

Vozač se zaustavio, muškarac koji je ispao je umirovljenik. U početku nije bio ni svjestan što se dogodilo.

Srećom, sve je završilo dobro. Umirovljenik je odvezen u bolnicu, ovaj put uz pratnju policije.

Policija sada utvrđuje zašto su se vrata vozila hitne pomoći otvorila, te kako je moguće da nisu primijetili da im je pacijent ispao.

Под Днепром из скорой помощи на ходу выпал мужчина: появилось видео

На днях в Новомосковске (по крайней мере так пишут в социальных сетях) из кареты скорой помощи на ходу выпал пациент. Благо, водитель автомобиля, который ехал следом, успел вовремя затормозить и не наехал на бедолагу.Подробнее: https://dp.informator.ua/Подписывайтесь на наши каналы в Телеграмм:Новости Украины: https://t.me/ukr_nowНовости Киева: https://t.me/kiev_informator_uaНовости Днепра: https://t.me/dp_informator_ua Меньше

Gepostet von Информатор am Sonntag, 27. Oktober 2019

Fenix-magazin/MD

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o