Filip Car nakon prekida sa Aleks: Dijete stavljam u prvi plan

Filip Car oglasio se putem lajva na TikTok-u, pa je progovorio o odnosu sa trudnom Aleksandrom Nikolić.

Njih dvoje su nedavno raskinuli, a kad se u medijima pojavila vijest da je u drugom stanju, Maja Marinković je pokazala dokaze kako je Filip sa njom varao Aleks i da su jako dugo bili u kontaktu iza njenih leđa.

– Ne možemo loše stvari da radimo sebi i jedno drugome, ne možemo da optužujemo jedno drugo i radimo stvari koje su glupe nakon svega što smo prošli i nakon svega kako smo mi živjeli. Ništa nećete da donesete, osim što ću da vas blokiram – rekao je sada Filip Car, a onda pokušao da nađe opravdanje za sve optužbe koje je Aleksandra iznijela na njegov račun.

– Sve ostavljam po stani, svoje dijete stavljam u prvi plan, nebitno da li je na putu, da li je rođeno, da li je dijete punoljetno ili u vrtiću, srednjoj školi… Naravno da je deru hormoni, deru i mene, kao da nosim blizance. Ja u ljutnji svašta kažem, napravim i uradim, dam pristup svima, kad se dešavaju neke situacije, umjesto da se nosim kako bi trebalo. Molim vas, svako ko me poštuje da ne zazire u moj privatan život. Moja flota je ispala najispravnija, niste krivili, niti branili, zastupali – završio je Filip u obraćanju.

The post Filip Car nakon prekida sa Aleks: Dijete stavljam u prvi plan appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU