(VIDEO) Travnik/ U dvorištu KŠC “Petar Barbarić” snimljen neobičan gost!

Sinoć oko 23,00 sata, prvo po riječima svjedoka, a onda i uvidom u snimke nadzornih kamera, dvorištom KŠC “Petar Barbarić” u Travniku kretao se medvjed.

Možda ništa ne bi bilo neobično, da nije riječ o samom centru Travnika.

Medvjedić je zasigurno u igri zalutao sa Vilenice, a silazak iz divljine nije rijetkost, budući da u potrazi za hranom divlje životinje sve češće viđamo i na gradskim ulicama noću.

I medo želi u travnički KŠC! Budući da su u tijeku upisi u srednje škole, tako je i s Gimnazijom Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ u Travniku. Među brojnim interesentima za upis, našao se jedan i poseban… Naime, 19. svibnja oko 23 sata, prema riječima svjedoka, u dvorište travničkog KŠC-a nonšalantno je ušetao ni manje ni više nego medvjed – vjerojatno kako bi na oglasnoj ploči saznao pojedinosti oko upisa u Gimnaziju, za svoje mečiće. Vjerujemo kako se i među šumskim svijetom prepričava o dogodovštinama, učenicima i osoblju ove poznate škole, kojoj očigledno nije mogao odliti ni medo.Za sve one koji još uvijek nisu odlučili o svom upisu: ne znamo što više čekaju, jer medo preporučuje Katoličko školski centar Petar Barbarić u Travniku. Sve informacije o upisu možete pronaći na našoj stranici https://ksc-travnik.net/

Posted by Katolički školski centar "Petar Barbarić" Travnik on Srijeda, 20. May 2020.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU