4 C
Sarajevo
Srijeda, 1 veljače, 2023

Video usamljenog dječaka na treningu postao je hit na društvenim mrežama

Djeca su zbog koronavirusa prisiljena razdvojiti se od svojih vršnjaka pa se mnogi od njih danas bore s gorkim osjećajem samoće.

Mladi nogometaši koji su bili aktivni do izolacije mogu nastaviti s treninzima i pripremama za nastavak sezone, ako imaju malo slobodnog prostora u dvorištu.

Svakom golmanu potrebno je puno vježbe kako bi stekao sigurnost i samopouzdanje pri intervenciji. Trebalo bi brzo predvidjeti kretanje lopte, posebno nakon odbitaka koji su neugodni za čuvare mreže, piše SB Nation.

Usamljeni golman pokušava nakon udarca lopte prema ogradi, obranom spriječiti njen ulazak u gol. Neravnine na ogradi stvaraju dodatne poteškoće jer je teško predvidjeti kako će se lopta odbiti.

Svaka uspješna odbrana povećava njegovo samopouzdanje i pomaže mu da prebrodi neugodno razdoblje koje je nastalo nakon uvođenja izolacije.

Unatoč tome, dječak je nedavno otkrio svoj golmanski talent. Jedan od udaraca bilo je nemoguće obraniti pa je ova metoda savršena za vježbanje udarca i golmanskih vještina.

Kada se život vrati u normalu, ovaj dječak bit će spreman stati između vratnica i postane standardni član svoje momčadi.

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU