(VIDEO) “Zvijeri” na cestama / Pogledajte kako se vozi u Travniku

Iz dana u dan na području Srednjobosanskog kantona svjedočimo velikom broju saobraćajnih nesreća koje nažalost vozači u većini slučajeva čine svjesno.

Obični, porodični ljudi kada sjednu za volan pretvaraju se u opasne “zvijeri” koje uopšte ne shvataju da čine itekako ozbiljne stvari kojima dovode u pitanje svoje ali i tuđe živote.

Dosta puta se pravdanje za počinjeni prekršaj prenosi na drugoga, pa kažu “kad može on mogu ja” ili “išao je previše sporo pa sam ga morao preticati na puno liniji” i slično.

Tokom jedne godine dogodi se veliki broj saobraćajnih nesreća a o prekršajima koji na svu sreću završe samo kao prekršaji suludo je i govoriti.

Balkan Dashcam YouTube kanal pripremio je specijalni video zabilježenih prekršaja u Travniku u 2019. godini, a video o istima traje gotovo pola sata.

Osnovni cilj ovog videa jeste taj da se proba podići svijest, naročito mladih vozača, ali i “iskusnijih” o greškama u sabraćaju, kazao je za naš portal predstavnik Balkan Dashcam YouTube kanala.

Video koji možete pogledati u nastavku snimljen je auto kamerom a svima nama može služiti kao primjer kako se NE TREBA ponašati.

Pogledajte VIDEO

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU