VIKEND HOROSKOP Rakovi ne donosite važne odluke, a Ribe neka se nadaju bonusu

Ovan

Prepuni ste ambicije i energije, koja slobodno i obilno teče iz konjunkcije između Meseca u Biku i vaše vladajuće planete, Marsa. Ako možete da držite svoj temperament pod kontrolom, ne postoji ništa što će stajati između vas i dobrog provoda ovog vikenda. Tranziti ovog vikenda praktično zahtjevaju da se družite i zabavite.

Bik

Mesec u Biku ističe vaše samopouzdanje, dok vas njegova konjukcija sa Marsom može dovesti u iskušenje da se previše posvetite ili uđete u rizično ponašanje. Oduprite se tom porivu da biste mogli potpunije da uživate u kreativnosti koja prati sekstil između Mjeseca u Blizancima i vaše vladajuće planete, Venere. Sekstil između Mjeseca u Lavu i Sunca u vašem domu i porodičnom sektoru naglašava koliko volite ovaj dio svog života.

Blizanci

Mjesec u znaku Bika u konjunkciji sa Marsom u petak, zbog čega se osjećate prestimulisano i na ivici. Stalno ste u društvu, što je divno, ali vam je potrebno malo vremena da se usredsredite i prizemljite. Nesumnjivo ćete osjetiti kvadrat između Mjeseca i vaše vladajuće planete Merkura, kao i onaj između Merkura i Neptuna. Moguće su mutne misli i problemi sa fokusom. Oslonite se na svoju kreativnu stranu i otpustite svoju potrebu za logikom kako biste mogli da uživate u ovim tranzitima.

Rak

Ako se osjećate nemirno i nespretno, možete zahvaliti konjunkciju između Meseca u Biku i vatrenog Marsa. Vaše emocije su promjenljive, tako da je trenutno teško razmišljati. Izbjegavajte donošenje važnih odluka dok ovo ne prođe. Sekstil između Meseca i Jupitera, kao i onaj između Meseca i Venere, donosi duhovnost i kreativnost. Do nedjelje uveče, ponovo ste srećni, ispunjeni i zadovoljni životom dok Mesec prelazi u Raka.

Lav

Mjesec u znaku Bika u konjunkciji sa Marsom, puni vas obiljem energije i osvetljava vašu desetu kuću karijere i uspeha. Uživajte u povećanom nagonu i ambiciji, ali se čuvajte poriva za donošenjem impulsivnih odluka. Komunikacija može da klizi zahvaljujući kvadratu između Mjeseca i Merkura. Međutim, sekstil između Mjeseca Blizanaca i vaše vladajuće planete, Sunca, koje je u Lavu, doneće lijep vikend.

Djevica

Stvari bi mogle postati emocionalno napete u petak jer Mesec u Biku u konjunkciji je sa promjenljivim Marsom. Izbegavajte da budete uvučeni u borbu za moć. Postavite sopstveni kurs i iskoristite svu tu dodatnu energiju da unaprijedite svoje ciljeve i snove. Kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, u kombinaciji sa Merkurovim kvadratom prema Neptunu može učiniti komunikaciju izazovnom.

Vaga

U petak, konjukcija Meseca u Biku sa Marsom može povećati vaš libido dok prolazi kroz vašu osmu kuću intimnosti. Nažalost, moraćete da se krećete kroz emocionalnu nestabilnost da biste stigli na odredište. Sekstil između Meseca u Blizanacima i vaše vladajuće planete, Venere, koji ističe vašu jedanaestu kuću, poziva vas da provedete vrijeme sa dobrim prijateljima. Komunikacija ide bočno sa kvadratom između Mjeseca i Merkura, ali ćete naći rješenje.

Škorpija

Mjesec u znaku Bika spaja Mars u vašoj sedmoj kući partnerstva, ispunjavajući vas obiljem energije i istovremeno izazivajući ogromnu emocionalnu nestabilnost. Izbjegavajte impulsivne odluke i postupke, posebno ako ste u iskušenju da budete sami i isključite svoju voljenu. Sekstil Meseca sa Jupiterom i Venerom pomaže vam da povratite emocionalno uporište, a ulazak Meseca u Raka u nedjelju uveče predstavlja olakšanje. Vikend je vreme kada balansirate između zabave i odmora.

Strijelac

Stvari bi mogle postati nezgodne na poslu u petak, jer Mesec u znaku Bika u konjunkciji sa agresivnim Marsom, stvarajući emocionalnu nestabilnost i povećavajući vjerovatnoću da ćete se suočiti sa izazovima. Bolje je odstupiti nego reći ili učiniti nešto zbog čega ćete kasnije požaliti. Sekstil između vaše vladajuće planete, Jupitera, i Meseca osvjetljava vaš romantični sektor, čineći petak odličnom večeri za sastanak! Mjesec je takođe u kvadratu Neptuna u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, tako da u nedjelju može nastati emotivna drama.

Jarac

Romantika i strast mogu stati u petak dok se Mesec u znaku Bika spoji sa Marsom, stvarajući emocionalne oluje i nesporazume. Pozitivno je da sekstil Jupitera izvlači ljubav na površinu i obasjava ognjište i dom. Štaviše, nedeljni trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Saturna, vas finansijski osnažuje.

Vodolija

Stvari bi mogle postati nestabilne na domaćem frontu u petak dok je Mesec u Biku u konjunkciji sa Marsom. Ostanite na svom mjestu i odbijte da se neko prema vama ponaša toksično. Srećom, sekstil Meseca i Jupitera vraća mir i harmoniju, aktivirajući vašu petu kuću kako biste mogli da uživate u petak uveče. Trigon Meseca sa Saturnom u Vodoliji u vašoj prvoj kući jača vaše samopouzdanje i osjećaj ličnosti.

Ribe

Komunikacija i veza donose izazove u petak, jer Mesec u Biku u konjunkciji sa agresivnim Marsom u vašoj trećoj kući. Recite šta mislite, onda pustite stvari. Sekstil između Mjeseca i Jupitera u vašoj drugoj kući donosi finansijsku priliku ili bonus na vaš način. Nažalost, kvadrat između Mjeseca i vaše vladajuće planete, Neptuna, zamagljuje vam viziju i umanjuje vaše samopoštovanje. Odložite donošenje važne odluke dok ponovo ne budete mogli jasno da vidite.

VIKEND HOROSKOP Rakovi ne donosite važne odluke, a Ribe neka se nadaju bonusu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU