Vildan Hajić ponovo imenovan za predsjednika Grupacije šumarstva i drvne industrije pri Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije BiH

Danas je održana 8. sjednica Odbora grupacije šumarstva i drvne industrije. Generalni direktor ŠPD “Srednjobosanske šume” Vildan Hajić ponovo je imenovan za predsjednika Grupacije šumarstva i drvne industrije pri Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije BiH Na dnevnom redu bilo je 6 tačaka: 1. Usvajanje zapisnika sa 7. sastanka Odbora grupacije šumarstva i drvne industrije (GŠDI) 2. Izvještaj o radu za 2022. godinu 3. Razrješenje predsjednika, potpredsjednika i članova GŠDI 4. Imenovanje predsjednika, potpredsjednika grupacija šumarstva i drvne industrije na period od 2023. do 2027. godine 5. Imenovanje članova GŠDI 6. Tekuća pitanja Danas je u prostorijama. ŠPD Srednjobosanske šume / ŠGD Šume Središnje Bosne d.o.o Donji Vakuf održana je 8. sjednica Odbora grupacije šumarstva i drvne industrije na kojoj je uz usvajanje zapisnika sa 7. sjednice Odbora grupacije i izvještaja o radu za 2022. godine jednoglasno usvojeno imenovanje novih predsjednika, potpredsjednika i članova GŠDI. Na poziciju predsjednika Odbora grupacije imenovan je mr.sc. Vildan Hajić, dok je za potpredsjednika imenovan Ernest Brajković. Novoizabrani Odbor grupacije šumarstva i drvne industrije imenovan je na period od 2023. do 2027. godine.

The post Vildan Hajić ponovo imenovan za predsjednika Grupacije šumarstva i drvne industrije pri Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije BiH appeared first on – Info portal Bugojno.

bug.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU