VIŠE GA NE ZANIMA: Ronaldo nije naš problem

Prošlog ljeta Cristiano Ronaldo bio je odlučan u namjeri da napusti torinski Juventus, pa se u pravom transfer vrtuljku na kraju prijelaznog roka vratio u United, umjesto u redove gradskog rivala Cityja, iako je posao već bio praktički dogovoren.

No očito je požalio zbog svoje odluke, budući da se momčad s kojom je 2008. bio prvak Europe nije uspjela plasirati ni u Ligu prvaka. Zato je ljetos otvoreno izrazio želju da ponovno promijeni sredinu.

Međutim, to nije bilo lako postići. Iako ga je njegov menadžer Jorge Mendes nudio mnogim klubovima, nitko nije bio spreman za taj novac angažirati igrača njegovih godina, pa makar to bio i sam Cristiano Ronaldo.

Status portugalske superzvijezde komentirao je i direktor torinske Stare dame Mauricio Arrivabene.

Oprostili smo se od Ronalda uz međusobno poštovanje. Ono što mu se dogodilo u Unitedu više nije naš problem. Žao mi je što ga vidim u neugodnoj situaciji za njega i momčad, ali to više nije naš problemrekla je Arivabene.

Ronaldu idućeg ljeta ističe ugovor s momčadi s Old Trafforda, a ove sezone ne ide najbolje za momčad, ali ni za njega, budući da ga novi trener Erik Ten Haag ne vidi u udarnoj postavi.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU