Nedjelja, 6 prosinca, 2020
Više ništa nije kao prije

Više ništa nije kao prije

- Oglašavanje - Više ništa nije kao prije

Dok u nižim krajevima pada kiša, planinu Vlašić je zabijelio snijeg. Iako je tanak sloj snježnog pokrivača, čini se kao dobar uvod u zimsku sezonu koju zaljubljenici u snježne radosti iščekuju s nestrpljenjem.

Na Vlašiću je prvi snijeg ove godine zabilježen 12. Oktobra.

- Oglašavanje -

Iako smo navikli da već s prvim pahuljama, godinama unazad, brojni turisti dolaze na planinu Vlašić, čini se da će ove godine u čarima zimske idile uživati samo domaći gosti.

Mnogi se pitaju i hoće li biti organiziranog dočeka nove godine, ali pitanje kao i odgovor još uvijek stoji u zraku.

Za one koji ipak planiraju posjetiti ovu ljepoticu u Srednjoj Bosni, podsjećamo da upskos gubitcima, cijene na Vlašiću ne bi trebale biti više u odnosu na prethodnu godinu. Bar kada je u pitanju cijene ski karata neće doći do povećanja.

Bitno je spomenuti da i turistička ponuda na planini Vlašić svakim danom postaje sve bogatija. Naime, završava se uređenje centralnog platoa na Babanovcu, slijedi postavljanje ulične rasvjete, postojeći ski liftovi su pregledani i spremni za rad.

- Marketing - Više ništa nije kao prije

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

- Oglašavanje -Više ništa nije kao prije

IZDVAJAMO

Elvedin Okerić novi predsjedavajući Skupštine KS

Skupština Kantona Sarajevo imenovala je danas zastupnika Naroda i Pravde Elvedina Okerića za novog predsjedavajućeg predsjedavajućeg Skupštine KS, kojeg je predložio Klub Bošnjaka. Dosadašnji predsjedavajući Mirza...

Danas počinje došašće ili advent, vrijeme pripreme za Božić

Danas je prva nedjelja adventa ili došašća, vrijeme duhovne pripreme za Božić. Prva nedjelja došašća ujedno je i početak crkvene godine, a u došašću se...