2 C
Sarajevo
Četvrtak, 2 prosinca, 2021
Još

  Više od 500 prijava za ‘travničku peticu’, najveću malu utrku u BiH

  ()

  Više od 500 natjecatelja iz nekoliko zemalja prijavljeno je do sada za sudjelovanje na četvrtom izdanju “Pharmamed Travnik noćne utrke”, koja će biti održana 31. kolovoza u Travniku, u organizaciji Centra za edukaciju mladih (CEM).

  Organizatori ističu kako su intenzivirane pripreme za utrku koja će obilježiti kraj ljeta u Travniku te napominju da su prijave počele početkom lipnja.

  Riječ je o gradskoj utrci na stazi dugoj pet kilometara, na kojoj mogu sudjelovati i profesionalni trkači i rekreativci.

  – Uz pomoć brojnih sponzora, partnera i prijatelja, CEM i ove godine želi da “travnička petica” zadrži epitet “najveće male utrke u BiH” i opravda očekivanja trkača. Do sada je prijavljeno više od 500 trkača iz Travnika, Zenice, Sarajeva, Tuzle, Jajca, Bugojna, Mostara, Banja Luke i drugih bh. gradova, kao i iz Srbije, Hrvatske, Austrije i SAD-a – kazao je Feni glasnogovornik CEM-a Rismir Krajišnik.

  U okviru priprema za utrku, održava se i škola trčanja “Travnik Running Community”, kojoj se, kako ističu organizatori, mogu pridružiti svi koji se žele na vrijeme pripremiti za “travničku peticu” u društvu zanimljive i motivirane ekipe.

  Prijave za utrku i dalje su otvorene putem web stranice www.travniknocnautrka.ba, a organizatori su i ove godine pripremili niz iznenađenja za sve sudionike.


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO