Više od 500 prijava za ‘travničku peticu’, najveću malu utrku u BiH

Više od 500 natjecatelja iz nekoliko zemalja prijavljeno je do sada za sudjelovanje na četvrtom izdanju “Pharmamed Travnik noćne utrke”, koja će biti održana 31. kolovoza u Travniku, u organizaciji Centra za edukaciju mladih (CEM).

Organizatori ističu kako su intenzivirane pripreme za utrku koja će obilježiti kraj ljeta u Travniku te napominju da su prijave počele početkom lipnja.

Riječ je o gradskoj utrci na stazi dugoj pet kilometara, na kojoj mogu sudjelovati i profesionalni trkači i rekreativci.

– Uz pomoć brojnih sponzora, partnera i prijatelja, CEM i ove godine želi da “travnička petica” zadrži epitet “najveće male utrke u BiH” i opravda očekivanja trkača. Do sada je prijavljeno više od 500 trkača iz Travnika, Zenice, Sarajeva, Tuzle, Jajca, Bugojna, Mostara, Banja Luke i drugih bh. gradova, kao i iz Srbije, Hrvatske, Austrije i SAD-a – kazao je Feni glasnogovornik CEM-a Rismir Krajišnik.

U okviru priprema za utrku, održava se i škola trčanja “Travnik Running Community”, kojoj se, kako ističu organizatori, mogu pridružiti svi koji se žele na vrijeme pripremiti za “travničku peticu” u društvu zanimljive i motivirane ekipe.

Prijave za utrku i dalje su otvorene putem web stranice www.travniknocnautrka.ba, a organizatori su i ove godine pripremili niz iznenađenja za sve sudionike.


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU