VITEZ: Dođite na Telemach GIGA party

U subotu, 27.8., od 19,00 sati, u Vitezu počinje zabava u kojoj će svi uživati!

Ljetna vikend zabava je pred vama! Telemach BH slavi GIGA gradove i priprema za vas GIGA zabavu.  Želite li ljetno popodne i večer provesti u ugodnoj atmosferi, dođite na Telemach GIGA party. Pripremili smo vam dosta zabavnih sadržaja, odličnu muziku, hranu i piće, te super zabavu za vaše mališane.  Kroz sve ovo sadržaje provest će nas legendarni Emir Cocalić, a za muzički ugođaj je zadužena Lamija Badžak, naša mlada muzička nada.

Ne propustite jedinstveni događaj u Vitezu i dođite da zajedno proslavimo činjenicu da je baš naš grad postao jedan od GIGA gradova, u kojem je moguće koristiti internet brzine do čak 1 Gbps. Osim najbržeg interneta u Bosni i Hercegovini, na Telemach GIGA zabavi moći ćete saznati i više detalja o brojnim drugim atraktivnim ponudama koje vam nudi Telemach BH.

Naravno, pripremili smo vam mnoštvo malih i velikih nagrada, koje ćemo rado podijeliti. Ukoliko budete imali sreće, možete osvojiti godišnju pretplatu na EON paket.

Detaljan program za Vitez:
S GIGA stagea prvo puštamo top muziku, a kada sunce počne zalaziti, na binu izlazi i Lamija Badžak!
Za to vrijeme, dečki i djevojke igraju playstation, voze najbrže utrke,… i još puno toga!
A za najmlađe tu su animatori, popularni face painting i brojne aktivnosti! I sve to besplatno – uz kokice, cijeđene sokove, Coca Colu, za svakoga po nešto.

U Telemach kutku možete se informirati o našim naprednim servisima i aktualnoj ponudi.
Tako je to kad Vitez postaje grad s Telemach GIGA mrežom

www.radiovitez.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU