Vocap testira novu funkciju: Evo šta će korisnicima uskoro biti dostupno

Ova funkcija, koja se još razvija, predviđena je da funkcioniše na sličan način kao “žurke gledanja” (watch parties), ali unutar same aplikacije.

Iako je Vocap već uveo mogućnost dijeljenja ekrana na Android uređajima, trenutna verzija ove funkcije omogućava samo dijeljenje vizuelnog sadržaja, bez audio komponente. Nova nadogradnja će, prema izvorima, omogućiti korisnicima da dijele i zvuk, pružajući potpunije iskustvo gledanja i slušanja zajedno.

Ova funkcija bi trebalo da bude dostupna i na Android i na iOS uređajima, čime se osigurava da svi korisnici imaju pristup ovim unaprijeđenjima. Ipak, korisnici će morati da sačekaju zvanično puštanje ove funkcije, s obzirom na to da je ona još uvijek u fazi testiranja i moguća su dalja prilagođavanja prije konačnog lansiranja.

Ova novina od strane Vocapa dolazi u trenutku kada se digitalna komunikacija neprestano razvija, nudeći korisnicima sve više opcija za interakciju. Međutim, ostaje da se vidi kako će ova funkcija biti prihvaćena od strane korisnika i da li će dovesti do značajnih promjena u načinu na koji ljudi koriste aplikaciju.

Funkcija je još uvijek u fazi testiranja, tako da će korisnici morati da sačekaju još neko vrijeme prije nego što postane dostupna, prenosi B92.

BONUS VIDEO:

Vocap testira novu funkciju: Evo šta će korisnicima uskoro biti dostupno appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU