Vraćaju se Elsa, Ana, Kristof i Olaf: Evo kad Frozen 2 dolazi u CineStar u Tuzli

Od 21. novembra repertoar CineStar stiže komedija Jexi i animirana avantura Snježno kraljevstvo 2, kao i Nož u leđa, te Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera.

Snježno kraljevstvo 2 (Frozen 2) je drugi nastavak popularne animirane porodične avanture. U novom nastavku otkrijte zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima?

Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno ali izvanredno putovanje. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne…

Jexi (Jexi) je komdija u kojoj glavne uloge tumače Rose Byrne, Adam Devine, Michael Pena…Priča prati Phila koji ima ozbiljan problem s ovisnošću – naime, ovisan je o svom pametnom telefonu.

Pored ovih naslova u CineStaru možete pogledati i trenutno najgledaniji kriminalistički triler Joker u kojem glavne uloge tumače Joaquin Phoenix, Robert De Niro i Zazie Beetz. Svakako tu je i odlični film Izazivač: Le Mans’ 66, zatim naučno fantastičnu akciju Terminator: Mračna sudbina u kojem glavne uloge igraju Linda Hamilton, Mackenzie Davis,Arnold Schwarzenegger, te horor Dr Sleep temeljen na bestselleru Stephena Kinga.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija u Cinestar Tuzla posjetite web stranicu CineStara.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU