Vrijeme ide na ruku ovim horoskopskim znacima, druga mladost je najbolje period u njihovom životu

Lav

Ovaj znak stalo radi na sebi i na spoljašnoj i na unutrašnoj lepoti i to konstantno. Sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija što takođe doprinosi njihovoj lepoti. Imajući u vidu da se veoma intenzivno bave svojim izgledom, često ostavljaju utisak osobe imune na godine.

Ovan

Ovnovi vole avanture, veoma su sigurni u sebe- vremenom se malo primire ali se to ne održava negativno na njihovu sjajnu ličnost. Njihova harizma zapravo tek kasnije dolazi do izražaja. Sve njihove dobre osobine čine ih neverovatno privlačnim. Sa godinama postaju otvoreniji i iskreniji što ih čini još lepšim.

Devica

Kaže se da su Device kao tinejdžerke često neprimetne. Povučene su i oprezne, ne vole da se nameću, ali nimalo ne zanemaruju sebe. Prava slika njihove ličnosti i snažan karakter dolaze do izražaja tek u kasnijim godinama. Uz životno iskustvo nauče da je njihova inteligencija ekstremno privlačna te se rado igraju njome. Pirpadnici ovog znaka postaju veoma privlačni u zrelim godinama.

Blizanci

Ovaj znak u mladosti je često suzdržan i distanciran. A onda se menja i postaje samouvereniji i atraktivniji. Blizanci obožavaju da putuju gde stiču bogata iskustva, što ima pozitivan uticaj na njihovu ličnost i samim tim i na spoljašni izgled, piše miss7.24sata.hr.

Astrolozi su ovu procenu uradili i baveći se samo ženskom lepotom. Astrologija kaže da žene rođene u znaku Device, Bika i Lava postaju sve srećnije i uspešnije nakon 50. godine.

BONUS VIDEO:

Vrijeme ide na ruku ovim horoskopskim znacima, druga mladost je najbolje period u njihovom životu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU