Vrijeme je za ljetno pospremanje: Koristite usluge ”Dubinskog čišćenja Nermina iz Viteza”

Priuštite svom starom namještaju izgled i sjaj novog namještaja!

Vrijeme je velikog spremanja, pa se tako u domaćinstvima ulažu veliki napori na uređenju stambenih površina, kako bi boravak u stanu ili kući bio ugodniji i sa higijenske strane čistiji. Među važnije pospremanje ubraja se i čišćenje tepiha i drugih tapaciranih površina, kojih u našim domovima ne manjka.

Na usluzi za takve poslove na raspolaganju vam je firma “Dubinsko čišćenje Nermina iz Viteza”, specijalizovana je za dubinsko usisavanje, pranje i ispiranje svih vrsta tepiha, kao i tapaciranih površina na namještaju ili automobilima.

vrijeme je za ljetno pospremanje: koristite usluge ''dubinskog čišćenja nermina iz viteza''
vrijeme je za ljetno pospremanje: koristite usluge ''dubinskog čišćenja nermina iz viteza''

Čišćenje namještaja i dubinskog pranja (stolica, fotelja, dvosjeda ili trosjeda) je postupak koji učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i ostalu nečištoću iz namještaja ili tepiha, a čišćenje ugaonih garnitura u ovoj firmi je za samo 30 KM i to bez obzira na veličinu!

Besplatno stižu do vas na području Viteza, Busovače, Zenice, Travnika i Novog Travnika.

”Mi smo tu da pravimo razliku” – Dubinsko čišćenje Nermina.

Pozovite 064 44 66 485.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU