Vrijeme kada se otkrivaju razne tajne. Sada nije važno šta će komšije reći, već šta vi kažete. Jul može otkriti neku novu istinu koja je ranije bila skrivena od pogleda. Otvorite se neobičnim uvidima, život će moći da vas iznenadi.

Uvek ćemo biti okruženi ljudima koji se ne slažu sa nama. Suprotstavljena mišljenja mogu nam ponuditi drugačiji pogled na istu situaciju, osobu ili vezu. Iskoristimo ovo vrijeme da istražimo činjenice i stvorimo sopstveno mišljenje.

U julu dominira broj 7

– Uticaj broja 7 nas podstiče da pronađemo sopstvenu istinu po kojoj ćemo djelovati. Sada je savršeno vrijeme da ga promenimo ako nas ne podržava ili jednostavno više ne važi za nas. U životu uvijek imamo priliku da promijenimo mišljenje. Tokom ovog vremena lakše ćemo pristupiti misaonim obrascima koji snažno funkcionišu na našem nesvesnom nivou. Da li će ih biti moguće promijeniti? Vjerovatno ne, ali nije nemoguće. Tokom života formirali smo i jačali određene misaone obrasce. Apsurdno je pretpostaviti da će se oni jednostavno raspršiti.

Svako od nas je vrijedan dio svijeta. Svako od nas je kap koja čini okean. Čak i naizgled beznačajan čin, kao što je postavljanje činije sa vodom za životinje koje žive napolju po ljetnjoj vrućini, čin je koji je doprinos. Čekanje ili razmišljanje da neko drugi to uradi je prenošenje sopstvene moći na druge.

Jul će biti vrijeme istraživanja. Dio mjeseca energije se smiruju i tako omogućavaju potrebno razlučivanje i vrijeme za sebe. Uzmi sve blagodeti koje se nude. Pročitajte dobru knjigu, poslušajte predavanje, posjetite radionice, budite aktivni.

Avgust će ponovo biti dinamičniji mjesec, koji će očekivati da se krećemo i budemo odlučni. Jul je zato više usmjeren na um i podizanje kvaliteta nas kao ličnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostvarite svoje snove.