VUČIĆEVA POLICIJA TUKLA NEVINE LJUDE: “Huligani iz grupe Đorđa Prelića izvadili kockice i gađali…”

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da je skupina huligana pod kontrolom Đorđa Prelića jučer kamenovala Gradsku skupštinu u Beogradu.

Negdje nakon sat i po od početka sastanka pojavila se skupina huligana koji su vadili kockice i bacali kocke na Gradsku skupštinu. Riječ je o skupini huligana iz skupine Đorđa Prelića, koji je osuđen za ubistvo francuskog navijača Bricea Tatona.

Prelić je sa Šapićem prije nekoliko dana proslavio pobjedu na izborima u jednom restoranu u Skadarliji. Intervencija policije bila je apsolutno neprimjerena, nije bila potrebna, ljudi su tučeni na ulicama. Mnogi su pretučeni”, rekao je Đilas za N1 i dodao da je grupa Prelića namjerno poslana da pravi incidente.

Rekao je da nije istina ono što je jutros rekao načelnik policijske uprave Ivica Ivković, prenosi Nova.rs.

Željka Vagića iz opštinskog odbora SSP-a u Grockoj pretukao je Dragoslav Jovanović, tukli su ga palicama i štitovima. O tome može posvjedočiti i Danijela Nestorović. To je ta policija i brutalnost.

Što se tiče Aleksandra Vučića i Ivkovića… Kakvo rušenje ustavnog poretka? Kako vas nije sram procesuirati ljude koji prosvjeduju? Znate ko ih juri? Nikola Pantelić, koji je tužitelj za slučaj Radoičić, dok njegov šef Stefanović slavi Novu godinu u kafani Majdan”, rekao je i poručio Aleksandru Vučiću da ga treba biti sram zbog izjave da su prosvjednici pobjegli kao zečevi.

novi.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU