WhatsApp najavio opciju koja će omogućiti skrivanja statusa “zadnje gledano” od određenih kontakata

WhatsApp je od ovog tjedna počeo uvoditi emoji reakcije koje je najavio ranije, a čini se da bi tvrtka uskoro mogla implementirati još jednu bitnu značajku.

Prema navodima WABetaInfo, s najnovijim beta izdanjem WhatsApp iOS aplikacije, dodana je opcija koja korisnicima omogućuje da ograniče vidljivost statusa “zadnje gledano” za određene kontakte, piše Engadget.

Ako niste upoznati s tim dijelom WhatsAppa, riječ je o značajki koja prikazuje kada je netko zadnji put koristio aplikaciju, a predstavlja način da saznate je li kontakt vidio vašu poruku čak i ako je isključio potvrde o čitanju. Već neko vrijeme je moguće isključiti status “zadnje gledano” ili ga ograničiti samo na svoje kontakte, ali nije bilo moguće specificirati i odabrati određene kontakte, što definitivno predstavlja prepreku mnogim korisnicima.

WhatsApp će novu značajku implementirati u izborniku postavki privatnosti gdje će biti moguće odabrati “zadnje viđeno” – “moji kontakti osim…”. Uz to, u aplikaciju će biti implementirane i detaljnije kontrole privatnosti za fotografije profila i slično.

S obzirom da je značajka trenutno u beta fazi testiranja i za Android i za iOS, vjerojatno neće proći puno vremena prije nego što službeno postane dostupna.

geek.hr

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU