ZA NAŠE BOLJE ZDRAVLJE/ Ultrazvučna ordinacija dr. Velide Ajanović u Zenici

Zdravlje je najveće bogastvo i moramo ga čuvati

Doktorica Velida Ajanović, vrhunski stručnjak za ultrazvučnu dijagnostiku, nakon 27 godina rada u Zeničkoj bolnici od sada svoje znanje i iskustvo stavlja na raspolaganje u svojoj privatnoj ordinaciji u Zenici.

Trenutno u ordinaciji dr. Ajanović traje jedinstvena ponuda Lady paket. Lady paket je paket za svaku ženu koja uključuje ultrazvučnu dijagnostiku dojke i aksila, ultrazvuk abdomena sa bubrezima, te ultrazvuk štitne žljezde i dostupan je po jedinstvenoj cijeni od 100 KM.

Ultrazvučna ordinacija dr. Ajanović – mjesto gdje je pacijent prioritet

Već godinama predano radimo na očuvanju i unapređenju zdravlja naših pacijenata širom Bosne i Hercegovine u našoj ordinaciji u Zenici. "Lady paket" namijenjen damama uključuje ultrazvučne preglede dojki i aksila, abdomena sa bubrezima te štitne žlijezde uz konsultacije sa prim.dr. Velidom Ajanović kao potpuniji uvid u stanje organizma svake pacijentice te je dostupan po cijeni od 100 KM. Javite nam se pozivom ili porukom na 061 297 180 i zakažite svoj termin.Ultrazvučna ordinacija dr. Ajanović – mjesto gdje je pacijent prioritet.

Posted by Ultrazvučna ordinacija dr. Ajanović on Petak, 21. August 2020.

Svoj pregled možete zakazati na broj telefona: 061 297 180.

Ultrazvučna ordinacija dr. Ajanović jer pravilno liječenje počinje kvalitetnom i pouzdanom dijagnostikom.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU