Zabava vrijedna STO MILIJUNA! Spojite savršenu kombinaciju SRETNIH BROJEVA!

zabava vrijedna sto milijuna! spojite savršenu kombinaciju sretnih brojeva!zabava vrijedna sto milijuna! spojite savršenu kombinaciju sretnih brojeva!

Ako volite igrati s brojevima, imamo savršen prijedlog za vas! Igrajte Win&Go u Meridianu i osvojite do STO MILIJUNA DINARA!

Meridijan je za svoje zadovoljne igrače pripremio posebno iznenađenje! Sigurno ste barem jednom u popularnim kladionicama “uz kavicu” zaigrali čuvenu Lucky 6? Pa, sada podižemo zabavu na još višu razinu!

Predstavljamo vam Win&Go, igra sretnih brojeva koja ima sličan mehanizam kao Lucky 6, ali postoje neke važne razlike! Pre svega, treba izdvojiti maksimalnu uplatu, koja može ići i do 100 MILIONA DINARA! Dobro ste čuli! Ne treba vam dodatna motivacija!

Od 48 brojeva u bubnju izvući će se 35, a vaš zadatak je pogoditi svih šest na listiću.

Ako se jedan od brojeva na vašem listiću zaustavi na broju na kojem se nalazi dar, čak i ako vaš listić nije osvojen, neće biti izgubljen. U tom slučaju ćemo vam vratiti polog!

Osim toga, dostupna su dva jackpota: veliki i mali, au igri su svi listići koji gube! Da stvari budu još bolje, zlatna runda također se može nasumično pokrenuti tijekom koje su svi vaši dobici DUPLUČNI!

Vrijeme je za ultimativnu dozu zabave! Odigrajte jednu ili više rundi i skupite pobjedu VRIJEDNU MILIJUNA Win&Go.

REGISTAR u MERIDIJANi nekoliko trenutaka poslije PRIJAVE na svoj korisnički račun 4.000 dinara BONUS koje možete koristiti za igre na automatima i sport

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU