blank

RADIO REKLAME / Smiješne radio reklame koje će vas sigurno oraspoložiti!

Pročitajte

Služba za zapošljavanje TK traži radnike: Pogledajte Javni oglas za prijem sedam radnika

Objavljen je Javni oglas za popunu radnih mjesta u JU Služba za zapošljavanje TK Tuzla.

OGLAS ZA POSAO: Firma BAJRA traži terenske komercijaliste

Konkurs za prijem u radni odnos - BAJRA d.o.o. Firma “BAJRA” d.o.o. vrši prijem...

Traže se zidari, tesari i građevinski radnici za rad u Njemačkoj

Tvrtka Radnik d.d. Križevci traži tesre, zidare i pomoćne građevinske radnike. UVJETI:Smiješne radio reklame – Od davne 1997. godine se bavimo produkcijom radio reklama (od klasičnih do zabavnih).

U arhivi imamo više od 4000 reklama, a ovo su samo neke od smiješnih koje smo izdvojili za vas! Smiješne radio reklame donose odlične rezultate i često obaraju sve rekorde u rastu prodaje (preko 22%).

1. Znaš kakvi su doktori? (Salon namještaja)

Smiješna radio reklama za salon namještaja Domea iz Zenice. Klijent je želio da što brže predstavi svoj novi salon, te da uvjeri kupce da imaju moderan dizajn naještaja. Ovom smiješnom (igranom) reklamom, za samo nekoliko sedmica postigli smo zadane ciljeve. Domea Zenica i dalje naručuje igrane reklame jer su im se pokazale kao jako uspješne.

 

2. Rahmetli amidža (Zlatara)

Klijent je želio da reklamira otkup zlata u svojoj radnji. Igrana reklama koja je nasmijala mnoge u srednjoj Bosni je brzo proširila informaciju o ponudi našeg klijenta.

 

3. Navuci zavjese (Žalizine i roletne)

Poznato preduzeće Delux je lider na tržištu proizvodnje žaluzina, roletni i trakastih zavjesa. Ovom igranom reklamom su se odvojili od mnogobrojnih konkurenata i ostvarili odlične rezultate.

 

4. Hoćemo li se izuvat? (Laminat)

Preduzeće Eurodom iz Viteza je poznato kao mjesto za odličan izbor građavinskog materijala. Laminati su bili nešto novo u ponudi, a ovom smiješnom reklamom smo se pobrinuli da to sazanju svi!

5. Halo, je li to…? (Fast food)

Ova smiješna reklama je već legendarna u Zenici. Reakcije slušatelja su odlične što potvrđuje i brz rast preduzeća Baltazar iz Zenice. Klijent je za koncept ove reklame vezao i druge brending materijale.

 

6. Želja oca na samrti… (LED Rasvjeta)

Smiješna radio reklama koja tek na kraju otkriva na što se odnosi. Klijent u Tuzli emituje ovu smiješnu reklamu, bez prestanka, na naša dva lokalna radija u Tuzlanskom kantonu.

 

7. Mogu ja to (Pizza)

Cilj ove reklame je brza i efektivna prezentacija nove ponude u restoranu Hotela Vezir Palac u Travniku. Idealna reklama za vašu pizzeriju. Javite nam se da kreiramo vašu verziju!

 

8. Izvedi punicu! (Restoran)

Smiješna reklama za jako neobičnu akciju u lokalnom restoranu. Poslušajte!

9. Smiješne radio reklameTitini limari (Nostalgična)

Reklama koju znaju gotovo svi Zeničani. Klijent je želio da se nametne kao broj 1 u sektoru limarije. Zenica je radnički grad a mi smo napravili (yugo) nostalgičnu reklamu. Zaposlenike firme KA-LIM Zenica sada svi zovu “Titini limari”.

 

10. Da si me posluš’o… (Limarija)

Još jedna igrana reklama za limariju kreirana za klijenta u Tuzlanskom kantonu. Iako je ova zabavna reklama ostvarila vrhunske rezultate i osigurala rast prodaje, imali smo i mnogo “negativnih” reakcija od strane pripadnica ljepšeg pola. Provjerite zašto!

 

11. Ma daj stari… (Brendiranje soka)

Dobili smo zadatak da posjetimo “stare” na legendarni sok Kenijada, te da isti pozicioniramo kao brend prhvatljiv novim generacijama. Poslušajte ovu nagrađivanu radio reklamu:

12. Rado bi i ja svoju šeficu Tepih servis)

Jedna od prvih igranih reklama za Tepih servis Šiljak, najpoznatiji tepih servis u srednjoj Bosni. 

Radimo smiješne radio reklame (ali i klasične) i ciljano radijsko oglašavanje u Bosni i Hercegovini, usmjereno na različite profile kupaca u regijama koje ih zanimaju.

TNT Group čine dva radijska brenda različitih formata (TNT Radio i Narodni radio) sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli i Zenici, četiri tematske televizije i news portal.

U dvadeset godina koliko postoji TNT Grupacija radili smo sa stotinama biznisa iz raznih sektora. Neki su postali ogromne kompanije, a drugi su danas suvereni vladari lokalnog tržišta. Nadam se da ćete pročitati i druge tekstove na našem blogu.blank
Više s weba

Najnovije

FACEBOOK SHOPS/ Nova usluga za online prodaju!

Facebook je predstavio novu funkciju koja će različitim poslovnim korisnicima omogućiti online prodaju putem Facebooka i Instagrama,...

Do kraja novembra BiH bi trebala dobiti 11 novih kilometara autoputa

Radovi na izgradnji trase autoceste A1 kod Zenice odvijaju se planiranom dinamikom i kako je predviđeno naša država trebala bi za Dan...

Wizz Air nastavlja letjeti iz Tuzle

Wizz Air, vodeći niskobudžetni avioprevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, nastavlja letove iz svoje baze sa Međunarodnog aerodroma Tuzla

Rezultati pandemije u turizmu: U aprilu samo 760 turista, pad od 99,3 posto

Pandemija koronvirusa promijenila je mnogo toga, posebno teško je pogodila ekonomiju u cijelom svijetu, a tako i privredni sektor u Bosni...

Porastao broj zaposlenih u Federaciji BiH

Ukupan broj zaposlenih u Federaciji BiH 29. maja ove godine po prebivalištu osiguranika bio je 512.993, saopćeno je iz Porezne uprave FBiH

Možda vas zanima i ovo

blank