ZAČINITE STVARI U SPAVAĆOJ SOBI OVIM TRIKOVIMA 5 savjeta koji će razbiti se*sualnu rutinu

1. Se*s u ormaru

Vjerovatno se pitate zašto bi se bilo ko se*sao u ormaru? Ali odgovor leži u tome da vas nove lokacije tjeraju da isprobavate nove poze i kutove. Kada vodite ljubav na različitim mjestima (u autu, kuhinji), zapravo postajete inovativni u načinu na koji stižete do or*azma i onda to svaki put predstavlja drugačije iskustvo.

2. Češljajte njegovo tijelo

Četka za kosu i se*s su vjerovatno nešto apsolutno nepovezano, ali ne prenagljujte sa zaključkom. Četka se koristi kako bi stimulirala živčane završetke. Skinite se goli i veoma nježno češljajte njegovo tijelo. Počnite od ruku, ramena, zatim krenite prema stopalima pa ponovno prema gore. Naravno, završite kod njegovih testisa, a onda bacite četku na drugu stranu sobe i kad osjeti stvaran dodir, eksplodiraće.

3. Naopako ljubljenje

Zasigurno se godinama ljubiti s partnerom na uobičajeni način, zato ovo predstavlja novinu. U početku veze najviše vremena provodimo ljubeći se s partnerom, ali kako vrijeme prolazi, ljubimo se sve manje i više se fokusiramo na sljedeći nivo – se*s. Kada poljubite svog partnera iz nekog drugog uglavidjećete da će vas to uzbuditi više nego inače. Primjerice, ako su vam glave sa suprotnih strana.

4. Napravite se*si playlistu

Utvrđeno je da ovo doista pomaže boljem se*sualnom raspoloženju. Ljudi su skloni psihički odgovoriti na određene okidače, kao i ostale životinje. Ako stalno slušate istu muziku prije se*sa i to traje nekoliko mjeseci, ta bi vam glazba trebala pomoći da se opustite. Poznato je da glazba pomaže u teretani, zašto onda ne bi i u se*su? Glazba je samo druga dimenzija se*sa koja čini da se osjećamo intimnije, erotičnije pa čak pomalo prljavo.

5. Obrnuti se*s

Ova neuobičajena poza ne mora biti zabavna samo gimnastičarima. Dok stojite na rukama sigurno ne pomišljate kako to može biti stimulativno, ali ipak je zanimljivo probati ovu pozu uz malo manje napora. Neka vaš partner sjedne na krevet, a vi ga obgrlite nogama. Dok vas čvrsto drži, ispružite se niz tub kreveta tako da vam glava bude blizu njegovih stopala. Tako će se krv sliti u vašu glavu što će pojačati doživljaj, a da ne spominjemo koliko će on biti oduševljen pogledom koji se pruža na vaše grudi.

BONUS VIDEO:

ZAČINITE STVARI U SPAVAĆOJ SOBI OVIM TRIKOVIMA 5 savjeta koji će razbiti se*sualnu rutinu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU