Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru?

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Zenici u Hotelu Zenica, u ponedjeljak 23.01.2023. godine, s početkom u 17:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „Aminess Hotels & Campsites“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

zainteresirani ste za posao na jadranskom moru?
zainteresirani ste za posao na jadranskom moru?

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za iduću godinu jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti u mjesecu aprilu. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od 1.000 zaposlenika. A upravo kako bi privukli nove zaposlenike, početkom novembra Aminess kompanija predstavila je inspirativnu kampanju za zapošljavanje pod sloganom „Gdje kolege postaju prijatelji“ čiji su glavni protagonisti glumica i voditeljica Doris Pinčić, pjevač Marko Tolja, Aminessovi zaposlenici te renomirani chefovi suradnici David Skoko, Hrvoje Zirojević, Melkior Bašić i Matija Bogdan.

zainteresirani ste za posao na jadranskom moru?
zainteresirani ste za posao na jadranskom moru?

Trenutni pokazatelji bookinga za turističku 2023. godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kao poslodavac koji se svojim poslovanjem i brigom o zaposlenicima istaknuo na tržištu rada, svojim će zaposlenicima u 2023. isplatiti do 2.000,00 eura nagrada i benefita, što uključuje sezonsku nagradu do 1.000,00 eura za svakog zaposlenika, božićnicu, regres, dar djetetu i dar u naravi. Uz to, najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti gotovo 200.000,00 eura. Također, kompanija zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok, plaćene troškove prijevoza, redovito isplaćuje jubilarne nagrade, kao i novčanu nagradu za rođenje djeteta. Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju i do 1.300,00 eura za zaposlenika godine. Svim zaposlenicima Aminessa na raspolaganju su edukacije i programi usavršavanja, zbog čega se mogu razvijati unutar kompanije. „Zaposlenicima osiguravamo jedne od najboljih uslova rada u turizmu. Tražimo više od 1.000 ljudi, koji su spremni učiti i razvijati se te raditi s najboljim profesionalcima. U Aminessu njegujemo prijateljsku atmosferu te razvijamo uspješnu turističku priču“, poručuje Marina Jurić, direktorica Ljudskih resursa u Aminess hotelima i kampovima.

zainteresirani ste za posao na jadranskom moru?
zainteresirani ste za posao na jadranskom moru?

Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 13.000 gostiju, stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Aminess organizuje sve potrebno za dobijanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Zenici, ponedjeljak 23.01.2023. godine s početkom u 17:00h. Sajam će se održati u prostorijama Hotela Zenica.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije „Aminess Hotels & Campsites“. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao ali i da obave razgovor za posao.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU