-1.1 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022

Zašto tako lijepa, a sama?

Ovaj omrznuti polukompliment, svaki put me obori s nogu!

Prvo, gde vi vidite povezanost između lepote i prisustva muškarca? .. I drugo, ne mogu da shvatim , ako nisam u vezi, znači da u meni obavezno mora da postoji neka greška?

Avaj, sve je mnogo gore. Sama sam, jer ne postoji razlog „da ne budem sama“… Pa, zamislite … nemam jaku potrebu „da imam momka“, a tim pre ni potrebu „da se udam“. I nije stvar u tome da sam ja neka fanatična feministkinja. Sve je sasvim suprotno – previše sam naivna.

Tako se desilo, ja verujem u ljubav i čiste odnose. I dok ta vera bude živela u meni, na manje ne pristajem. Možete mi satima držati predavanja na temu „muškarci – poligamska bića“. Možete me ubeđivati da sam antika, staromodna, glupa i živim dečijom fantazijom. Ali, ja radije biram samoću, nego te gluposti u čokoladnom omotu, koje tako svesrdno pokušavate da mi gurnete.

Nikada neću shvatiti žene koje ne osećaju potrebu za Muškarcem, već za „prisustvom muškarca“ … ili očajnički pokušavaju da se udaju što pre, jer je „došlo vreme“ .. A kakva, dođavola, može biti starost?!

  Francuska prodaje antikvarni namještaj da bi pomogla bolnicama

Šalite se? …

Možda ja nešto ne shvatam u životu, ali po mom mišljenju, potreba za bliskošću, za intimnošću, za udajom, a posebno za decom – je nešto što normalna žena može oseti samo sa određenim muškarcem!!! A ne zato što se kod nje iznenada probudio instinkt ili je „došlo vreme“, i ona trči da traži muškarca. Što brže …

​A potom, iznenada se ispostavilo da to nije ono što je želela. Zbog toga – suze, plač i razvod. Ne, hvala, zadržite sve to za sebe. A ja imam drugačiji cilj, jer želim da – volim i budem voljena !! To je to, ni više ni manje. Želim da budem pored voljene osobe ne zbog toga što tako treba – već zato što je baš on taj koji mi je drag. I da bi mu od mene, pre svega, bila potrebna ja, a ne ono što ja mogu da ponudim. Želim da dovedem svoj odnos ne do svadbe, već do smrti..

  (VIDEO) Pripremite maramice, jer ovaj slijepi i autistični mladić ostavlja bez daha!

Da budem verna devojka i dostojna žena. Dete, ne samo da „začnem“, već podarim voljenom muškarcu. I da budem dobra majka! Želim da izgradim svoju sudbinu bez gledanja okolo, i da živim po razumu i osećanjima.

Društvo može da nameće šta god hoće. Ali, samo mi sami odlučujemo šta da radimo sa tim. I ja sam uverena da neko još misli isto tako. Ne znam koliko još puta mi predstoji da se opečem, pre nego što sretnem svoju sreću. Ali, ako je i ne sretnem – ostaću iskrena prema sebi, neću se trošiti nepotrebno.

Jednostavno biću „Lepa i sama“ …

Izvor: uspesnazena

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU