Zatražen pritvor za Mostarca koji je prijetio Baki Sliškoviću – TNTportal.ba

Tužiteljstvo je zatražilo pritvor za muškarca koji je u ponedjeljak navečer u Mostaru prijetio smrću legendarnom bivšem nogometašu i treneru Blažu Sliškoviću.

Iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije potvrdili su u srijedu da su Općinskom sudu u Mostaru podnijeli prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog B.G. (31) iz Mostara, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293 st.1. u stjecaju s produženim kaznenim djelom Ugrožavanje sigurnosti više osoba iz čl. 183. st.2. KZ FBiH, na štetu članova obitelji S. iz Mostara.

Pritvor je osumnjičenom B.G. predložen iz razloga, jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo ili da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti, a za ta kaznena djela može se izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, kazali su za Avaz iz Tužiteljstva HNŽ-a na upit u vezi s prijetnjama upućenim Baki Sliškoviću.

Dodali su i da u suradnji s MUP-om HNŽ, odnosno Policijskom upravom Mostar nastavljaju s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima su počinjena ova kaznena djela.

Izvjesni B.G. priveden je u utorak jer je navodno prijetio smrću Sliškoviću. Detalji prijetnje nisu poznati, a Slišković je za Avaz u utorak poručio da je dobro.

Jedna osoba uhićena zbog prijetnji smrću Blažu Sliškoviću

(www.jabuka.tv | Foto: Armin Durgut/Pixsell)

www.jabuka.tv

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU