Zatvorenik koji se objesio u KPZ ostavio oproštajno pismo?
REKLAMA

zatvorenik koji se objesio u kpz ostavio oproštajno pismo?

Zdravko Milanović (61) koji se objesio u pritvorskoj jedinici KPZ Banjaluka u vrijeme samoubistva bio je u ćeliji sa još dvojicom pritvorenika, pišu banjalučki mediji.

Prema informacijama portala “Srpska info“, osuđenik je čekao vrijeme da ostali pritvorenici utonu u san, a zatim je uzeo čaršaf i objesio se na poprečnu rešetku u ćeliji.

Kako je moguće da su rešetke u ćelijama postavljene na način da se pritvorenici mogu nesmetano objesiti, odgovor je koji će morati dati detaljna istraga u ovom slučaju, kako bi se utvrdilo da li je u banjalučkom zatvoru došlo do određenih propusta.

Milanović je nedavno pravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva supruge koje se dogodilo u martu prošle godine u Čardačanima kod Laktaša.

Samoubistvo su zatvorskim stražarima prijavili pritvorenici koji su bili u ćeliji sa Milanovićem, a koji su beživotno tijelo primijetili nakon što su se probudili.

“Jedan pritvorenik ispričao je da je kobne noći oko 3.30 otišao do kupatila i da je tada vidio Milanovića da leži u svom krevetu. Vrijeme smrti Milanovića poklapa se sa ovom izjavom pritvorenika, jer je samoubistvo bilo poslije četiri časa ujutro. Beživotno tijelo su primjetili upravo pritvorenici koji su dijelili ćeliju sa Milanovićem”, ispričao je neimenovani izvor pomenutog portala.

Tokom uviđaja pronađeno je i oproštajno pismo koje je Milanović ostavio porodici.

zatvorenik koji se objesio u kpz ostavio oproštajno pismo?Prethodni članakPEKARA DIJELI BESPLATNO SOMUNE: “Brat musliman ne smije biti gladan”
Sljedeći članakIspovijest muškarca koji je preživio pakao Buče: “Ljude su gazili tenkovima”

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU