ZAVISNA OD BRAKA Žena se udavala i razvodila deset puta, bila vjerena za 28 muškaraca

Monet Dijaz (52) je samohrana majka i zvijezda popularne američke emisije „Zavisna od braka“.

Naime, Monet je na „ludi kamen“ stala čak 10 puta i jednom je bila pred brakom, ali su otkazali vjeridbu pred samo vjenčanje. Kako kaže, svaki put je mislila da je pronašla čovjeka svog života.

Emisiju „Zavisna od braka“ Monet je snimala zajedno sa dečkom Džonom, ali je njihovoj ljubavi došao kraj.

– Raskid sa Džonom je težak i tužna sam jer ga volim, ali svađa koja nam se dogodila potvrdila je da on nije pravi izbor za mene – rekla je Monet.

Iako je trenutno u ranjivoj fazi, Monet priznaje da će uskoro biti spremna za novu ljubav.

– Trenutno bih rekla da ne tražim muža broj 12, ali poslije dva mjeseca oplakivanja raskida, vjerovatno ću biti spremna. Imam snage i volje i nadam se da ću jednog dana imati dobar brak – istakla je ona, a prenosi Insider.

zavisna od braka žena se udavala i razvodila deset puta, bila vjerena za 28 muškaraca
facebook

Njena sestra Marsi, koja je u braku 38 godina, kaže da se nada da će Monet pronaći ljubav svog života.

– Kada se Monet udavala drugi i treći put, nisam brinula da nešto nije u redu sa njom. Ali kada se udala deveti i deseti put i razvela, a onda upoznala nekog drugog, počela sam da se pitam da li će ikada naći pravog – rekla je Marsi.

Inače, Monetin prvi suprug je bio njena srednjoškolska ljubav. Drugi je bio jedna od dvije velike životne ljubavi, a za njega se udavala dva puta, kao i za svog šestog muža. Deveti muž je, kaže, bio veoma harizmatičan, a poslije njega se udala za muškaraca kojeg je poznavala od osnovne škole…

– Tačno je da se lako zaljubim, ali ne žurim sa odlukom kada je riječ o udaju. Do sada sam bila vjerena čak 28 puta, ali nisam pristajala svaki put – zaključila je ona.

Bonus video

The post ZAVISNA OD BRAKA Žena se udavala i razvodila deset puta, bila vjerena za 28 muškaraca appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU