Završen Dodikov cirkus. Obožavaoci režima mogu se vratiti gledanju Zadruge

završen dodikov cirkus. obožavaoci režima mogu se vratiti gledanju zadruge

Nakon što je u bh. entitetu RS obilježen svečano 9. januar, inače neustavni praznik, oglasio se Vojin Mijatović (SDP BiH).

“Završen je još jedan Dodikov cirkus, broj građana koji su došli da gledaju cirkus govori sve.

Obožavaoci režima mogu se sada vratiti gledanju Zadruge, popunjavanju formulara za radne vize, i još kojoj plati na budžetu, jer brzo ide kraj cirkusa para više nema, a neće ni biti!”, poručio je Mijatović.


završen dodikov cirkus. obožavaoci režima mogu se vratiti gledanju zadruge

 

 

 

On je još ranije pisao te poručio kako RS nije imala status u međunarodnom pravu dok je Republika Bosna i Hercegovina bila članica Ujedinjenih nacija.

“RS je jedan od dva entiteta u sklopu BiH koja je pravnoformalno nastala na dan potpisa Dejtonskog mirovnog sporazuma kada je dobila međunarodno priznanje kao entitet unutar međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine. Do tada RS nije imala status u međunarodnom pravu dok je Republika Bosna i Hercegovina bila članica Ujedinjenih nacija.

Ovo je pravno istorijska činjenica i jedina istina, treba samo pročitati sve, bez obzira na činjenicu da je RS postojala tada kao oblik samo organizovanja prvo kao srpskog naroda u BiH, a tek onda kao RS, ali bez međunarodnog priznanja”, rekao je Mijatović.

 


završen dodikov cirkus. obožavaoci režima mogu se vratiti gledanju zadruge
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU