ZAVRŠENA SAGA: Zvezdina objava o Napieru, bila ugrađena klauzula!

Košarkaši Meridianbet Crvene zvezde večeras u okviru 16. kola Eurolige “gostuju” Maccabiju.

Crveno-bijeli su doveli Freddieja Gillespieja i imali slučaj s playmakerom Shabazzom Napierom.

U priopćenju su objavili sljedeće:

KK Crvena zvezda Meridianbet, u cilju sprečavanja daljeg objavljivanja špekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i radi zaštite integriteta našeg trenera g. Yannisa Sferopoulosa, obavještava javnost da sljedeće:

Igrač Shabazz Napier zatražio je 18.12.2023. da napusti naš klub i o tome je obavijestio prvog trenera KK Crvena zvezda Meridianbet Janisa Sferopoulosa, koji je u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obavijestio javnost o ovom slučaju!

Pošto je politika kluba da niko ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće biti prisiljen da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda Meridianbet je postigao sporazumni raskid ugovora sa Shabazzom Napierom u koji je jasno ugrađena klauzula prema kojoj igrač može igrati samo u talijanskom klubu “Olimpia Armani” iz Milana.

Sporazumni raskid potpisan je u srijedu, 20. prosinca 2023. godine u u Beograd uz pristanak obiju strana.

KK Crvena zvezda Meridianbet je isključivo informirao putem svojih službenih računa, te će javnost pravovremeno transparentno obavještavati o svojim svakodnevnim aktivnostima, uključujući i transfer politiku kluba.

KK Crvena zvezda Meridianbet

Zvezda i Makabi igraju večeras od 20.05 u dvorani Aleksandar Nikolić.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU