Ždrijeb i raspored utakmica II. Memorijalnog malonogometnog turnira “Fra Franjo Greberar – GREBA”

Ovog vikenda u Novoj Biloj održat će se drugi po redu Memorijalni malonogometni turnir „Fra Franjo Grebenar – Greba“, a u organizaciji Sportkskog društva Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ iz Nove Bile.

Cilj ovo turnira je odati posebnu počast čovjeku koji nas je sve zadužio fra Franji Grebenaru – Grebi, koji je bio prvi ravnatelj Franjevačke bolnice Novoj Biloj.

Ideja za ovim turnirom nastala je upravo sa ciljem da održavamo sjećanje na fra Grebu i njegov dobri duh prenesemo na mlađu populaciju koja ga nije imala priliku upoznati te je ovaj memorijalni turnir u njegovu čast svojevrstan način da mu se zahvalimo na svemu što je učinio za nas i generacije koje dolaze, poručili su iz Sportskog društva.

Turnir će se odigrati na nogometnom stadionu u Novoj Biloj 28., 29. i 30. lipnja, a igra se po sustavu 5+1. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150 KM, dok je nagradni fond 100% iznosa od uplaćene kotizacije raspoređene u različite iznose na prva četiri mjesta. Također su pripremljene i posebne nagrade i priznanja za najsupješnije pojedince. Hvala svim sponzorima i medijskih pokroviteljima koji su na svoj način podržali ovaj naš projekt te pozivamo sve ljubitelje nogometa i dobrog društva da prijave svoju ekipu i budu dio našeg projekta, dodali su iz Sportskog društva.

 

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU