ZEDA I ACADEMY387 organizuju IT kurseve u Zenici

zeda i academy387 organizuju it kurseve u zenici

Nakon sedam godina postojanja, tokom kojih je u Sarajevu organizovano preko 500 kurseva i edukovano više od 4.000 polaznika, ACADEMY387 sada širi svoje poslovanje i u saradnji sa Zeničkom razvojnom agencijom ZEDA kreće sa organizacijom kurseva u Zenici.

Za početak, ACADEMY387 će svim zainteresovanim Zeničanima ponuditi nekoliko kurseva iz oblasti informacionih tehnologija, sa kojima mogu napraviti novi korak u svojoj karijeri ili se prekvalifikovati i zaposliti u IT industriji.

Prvi od navedenih je kurs Professional Software Testing, koji će polaznike uvesti u svijet QA (Quality Assurance) testiranja softvera i pomoći im da steknu vještine koje su danas izuzetno tražene kako u lokalnim, tako i svjetskim IT kompanijama. Sa druge strane, kurs Adobe Premiere – Video Editing Like a Pro je koncipiran tako da polaznike upozna sa osnovama obrade videa u jednom od najpopularnijih programa ove namjene na svijetu, uz čije poznavanje se kasnije mogu zaposliti u medijskim kućama ili u marketinškim agencijama, ali i kao freelanceri.

Direktorica ACADEMY387, Jovana Musić ističe: “Navedena dva kursa samo početak I u skorijoj budućnosti u Zenici planiramo organizovati i mnoge druge IT kurseve. Takođe, želimo iskoristili ovu priliku da pozovemo i sve građane Zenice koji bi želili da podijele svoje znanje iz oblasti IT-a sa drugima da nam se jave i postanu jedan od 150 + ACADEMY387 predavača. Možete nam se javiti putem e maila: contact@academy387.com.”

ACADEMY387 kursevi u Zenici će se održavati u prostorijama Zeničke razvojne agencije ZEDA, a za više informacija o istim je moguće pronaći na: www.academy387.com ili kontaktirati organizatore putem telefona na broj 033 941 261.

Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU