2.7 C
Sarajevo
Nedjelja, 27 studenoga, 2022

ZEDA I ACADEMY387 organizuju IT kurseve u Zenici

zeda i academy387 organizuju it kurseve u zenici

Nakon sedam godina postojanja, tokom kojih je u Sarajevu organizovano preko 500 kurseva i edukovano više od 4.000 polaznika, ACADEMY387 sada širi svoje poslovanje i u saradnji sa Zeničkom razvojnom agencijom ZEDA kreće sa organizacijom kurseva u Zenici.

Za početak, ACADEMY387 će svim zainteresovanim Zeničanima ponuditi nekoliko kurseva iz oblasti informacionih tehnologija, sa kojima mogu napraviti novi korak u svojoj karijeri ili se prekvalifikovati i zaposliti u IT industriji.

Prvi od navedenih je kurs Professional Software Testing, koji će polaznike uvesti u svijet QA (Quality Assurance) testiranja softvera i pomoći im da steknu vještine koje su danas izuzetno tražene kako u lokalnim, tako i svjetskim IT kompanijama. Sa druge strane, kurs Adobe Premiere – Video Editing Like a Pro je koncipiran tako da polaznike upozna sa osnovama obrade videa u jednom od najpopularnijih programa ove namjene na svijetu, uz čije poznavanje se kasnije mogu zaposliti u medijskim kućama ili u marketinškim agencijama, ali i kao freelanceri.

Direktorica ACADEMY387, Jovana Musić ističe: “Navedena dva kursa samo početak I u skorijoj budućnosti u Zenici planiramo organizovati i mnoge druge IT kurseve. Takođe, želimo iskoristili ovu priliku da pozovemo i sve građane Zenice koji bi želili da podijele svoje znanje iz oblasti IT-a sa drugima da nam se jave i postanu jedan od 150 + ACADEMY387 predavača. Možete nam se javiti putem e maila: [email protected]

  Ozvaničen početak radova na obnovi džamije u Brajićima

ACADEMY387 kursevi u Zenici će se održavati u prostorijama Zeničke razvojne agencije ZEDA, a za više informacija o istim je moguće pronaći na: www.academy387.com ili kontaktirati organizatore putem telefona na broj 033 941 261.

Izvorni članak

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU