ŽELE NOVIH IZAZOVA: Pep Guardiola preuzima posrnulog velikana talijanskog nogometa?!

Koliko god to nekima bilo teško prihvatiti, Pep Guardiola je od Manchester Cityja napravio europskog velikana nakon što je prošle sezone osvojio trostruku titulu.

Gdje god je radio, slavni stručnjak donosio je nešto novo i postizao uspjehe. Još jedan europski velikan vapi za uspjehom.

Juventus je posljednjih nekoliko godina bio rame uz rame s europskom elitom, no kriza izazvana koronavirusom rezultirala je totalnim kolapsom pa ‘Bianconeri’ ove sezone ne igraju niti u Uefina natjecanja.

Upravo je Guardiola otvorio opciju da u narednom razdoblju preuzme kormilo posrnulog velikana. Scenarij na koji bi svakako odmah pristali svi navijači Juventusa.

Dok je prisustvovao konferenciji, Guardiola je upitan hoće li ikada voditi Juventus. U odgovoru je otkrio kako ne bi imao ništa protiv rada u Italiji, zemlji koju vrlo rado posjećuje.

-Nikad me nisu zvali, ali u Italiji je stvarno jako dobro. Tamo često dolazim na odmor, rekao je slavni trener.

Guardiolin ugovor sa Cityjem ističe u ljeto 2025. godine. Do sada je bio prvak u Španjolskoj (Barcelona), Njemačkoj (Bayern) i Engleskoj (Manchester City). Italija je sljedeća postaja?

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU