1 C
Sarajevo
Utorak, 30 studenoga, 2021
Još

  Žene otkrile šta bi muškarci trebali raditi na prvom izlasku

  ()

  Prvi izlasci nisu jednostavni. Potrebno je obratiti pažnju na ono šta ćete obući, smisliti šta ćete pričati i slično. Korisnice Reddita podijelile su svoje savjete šta muškarci trebaju uraditi na prvom izlasku kako bi ih zadivili i “zadržali”.

  Muškarci tvrde da su žene prekomplikovane, a žene da muškarci ne obraćaju pažnju na ono što one pričaju i žele. Često se čini kako je tvrdnja “Muškarci su s Marsa, žene s Venere” tačna, te kako se ova dva pola nikad neće u potpunosti razumjeti. Stranica Men’s Health prikupila je nekoliko kratkih izjava s Reddita u nadi da će tako pomoći svima kojima je potrebna pomoć za prvi izlazak, prenosi klix.ba

  “Sjetio se sitnica o kojima sam pričala, čak i nakon što sam ja zaboravila na njih. Također, pisao mi je odmah nakon izlaska. Rekao je da zna da sam tek izašla iz jedne veze i da mi je potrebno vrijeme za sebe, ali da bi me volio vidjeti opet”, kazala je jedna od žena.

  Istakla je kako ženama mnogo znači kada primijete da ih je muškarac pomno slušao. Javljanje poslije izlaska i upit za ponovno viđenje ukazuje da muškarac ne želi da se upušta u igrice, te da vas shvata ozbiljno.

  “Ne igrajte igrice. Ako vam se izlazak svidio, odmah poslije upitajte za idući. Volim kada me muškarci pitaju da li sam sigurno stigla kući i da li je sve uredu”, dodala je jedna od korisnica Reddita.

  Samopouzdanje je preporučljivo, hvalisavost ne. Ženama ne smeta ako primjete malu dozu nervoze kod muškarca, nekima je to jako simpatično, navodi se u tvrdnjama korisnica. Priču zaključuju tvrdnjom da žele da ih muškarci slušaju, pamte bitne stvari o kojima su im pričale, te da budu direktni i otvoreni s njima.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO