Žene u ovom znaku najčešće ostaju neudate: One rijetko dožive veliku ljubav, nije ih lako osvojiti

U pitanju je žena Jarac. Njen odnos prema životu je realan. Ona voli postojanost. Cijeni samo one ljude koji imaju određene vrijednosti u skladu sa njenim razmišljanjima. U životu ne voli da gubi vrijeme na neozbiljne ili bezvrijedne situacije. Realista je i odličan organizator.

U poslu, kao i u životu, ni na koji način ne želi da privlači pažnju drugih. Radi diskretno i marljivo kao mrav. Samoća je njeno utočište. Ne može se reći da je veliki optimista, život je za nju nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekuje veliku radost, ne vjeruje ni u kakva čuda.

Ženu Jarca nije lako osvojiti. Sa njom ljubav ne može doći kao grom iz vedra neba. Žene Jarčevi rijetko dožive veliku ljubav. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično dešava nakon dužeg poznanstva sa muškarcem. Ljubav se sa njom polako rađa.

Ni vrijeme ni fizička razdvojenost ne mogu da poremete njenu ljubav. Doduše, njen partner mora biti maksimalno strpljiv. Žene Jarčevi često stupaju u brak kada zagaze u zrelo doba, više po volji razuma nego iz strasti.

BONUS VIDEO:

Žene u ovom znaku najčešće ostaju neudate: One rijetko dožive veliku ljubav, nije ih lako osvojiti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU