ZENICA: U utorak konferencija o izazovima za efikasniji privredni razvoj

Udruženje privrednika Grada Zenica uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona i Grada Zenica organizuje u utorak, 19. decembra konferenciju sa panel diskusijom na temu „Znamo i hoćemo odgovoriti na sve izazove za efikasniji privredni razvoj – Diši privredni razvoj iz srca Bosne“.

Tim povodom danas je održana radna sjednica užeg rukovodstva ovog Udruženja na kojoj je saopćeno da su učesnici konferencije i panel diskusije, koja će se održati u hotelu „Zenica“, prof.dr. Anto Domazet, Amer Jerlagić i Nedžad Polić.

Želja nam je da se u otvorenoj diskusiji pruže odgovori na sva aktuelna pitanja i izazove sa kojima se suočavaju privredni subjekti“, izjavio je Enes Karić, predsjednik Udruženja privrednika Grada Zenica, koje je svoj rad intenziviralo u posljednje dvije godine.

Između ostalog, očekuje se otvaranje diskusije i oko najnovijih odluka i mjera Vlade Federacije BiH, od kojih je i ograničavanje cijena električne energije za privredne subjekte za iduću godinu. (Š. B.)

foto: zenicainfo.ba

The post ZENICA: U utorak konferencija o izazovima za efikasniji privredni razvoj appeared first on zenicainfo.ba.

zenicainfo.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU