ZENICA:Ubojstvo i samoubojstvo u kopirnicizenica:ubojstvo i samoubojstvo u kopirnici

Sinoć kasno okončan je očevid u kopirnici ključeva ”’NO8”’, u zeničkoj ulici Islambegovića put, gdje su mrtvi i sa ranama od pištolja pronađeni vlasnik i radnica pomenute radnje.

Policijska uprava Centar Zenica, naime, sinoć je, oko 21.20 sati, dobila dojavu da se u radnji nalaze tijela Muhedina B. (r.1959.) i Nermine P. (r.1968.), pored kojih je pronađen i pištolj pa se zbog toga pretpostavlja da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. Očevidom je rukovodio dežurni županijski tužitelj Tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona, piše Fena.

”Pripadnici Sektora krim policije MUP-a ZDK, odmah nakon dobijene dojave, izašli su na lice mjesta te pod nadzorom dežurnog županijskog tužitelja ZDK-a izvršili očevid. Tijela su nakon uviđaja prebačena u Prosekturu Kantonalne bolnice Zenica te će, vjerojatno, biti naložena njihova obdukcija, ali o tome odlučuje Tužiteljstvo ZDK. Policija nastavlja istražne radnje u cilju prikupljanja svih dokaza potrebnih za otkrivanje načina na koji je nastupila smrt muškarca i žene”- kazao je u izjavi za Fenu dežurni u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova ZDK.

Kako Avaz neslužbeno doznaje muškarac je ubio ženu iz vatrenog oružja, a potom presudio sebi. Što je motiv za ovaj stravičan zločin, vjeruje se da će otkriti istraga.
www.vitez.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU