Zidane otkrio: Stiže li u Juventus?!

Prema pisanjima britanskog Daily Maila i Independenta, predsjednik Juventusa Andrea Agnelli je “bacio oko” na Zinedinea Zidanea.

Navodno bi Agnelli već naredne sezone volio vidjeti Zidanea, trenutno šefa struke Real Madrida, na kormilu ekipe Juventusa.

Zidanea bi, umjesto Sarrija, na klupi Juventusa sigurno voljeli vidjeti i navijači torinskog velikana s obzirom na sve što je kao igrač legendarni Francuz radio u dresu Stare dame.

O pomenutim špekulacijama sada je govorio i sam Zidane, koji ne želi odbaciti nijednu opciju, pa ni eventualni odlazak iz Reala.

“Nikada nema potpune sigurnosti da ćete ostati u bilo kojoj fudbalskoj ulozi”, izjavio je Zidane na današnjoj press konferenciji, pa nastavio:

“Osjećam da me klub podržava, radimo u istom pravcu, ali svi znamo kako stvari funkcionišu. Sve je u rezultatima, situacija se mijenja iz dana u dan.”

“Danas sam trener Real Madrida, ali to se može promijeniti. Niko me nije kontkatirao, a ja želim istaći da uživam sarađivati sa svojim igračima svakog dana”, istakao je francuski strateg.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU