ŽIVE ŽIVOT U RITMU Horoskopski znaci koji bez muzike ne mogu da zamisle svoj dan

Način na koji reagujemo na muziku zaista može da odražava naše emocije, odnose i put ka samoosnaživanju.Doživljaj kad nas melodije dodiruju, mijenjaju i pomažu nam da se krećemo kroz životne uspone i padove svjedoči o moći muzike. I kao što je francuski pisac Stendal jednom rekao, “Muzika je glas emocija”.

1. Bik: Povezuje ih sa sobom
Budući da ste zemljani znak, vi ste pri zemlji, praktični i uporni. Muzika je za vas izvor udobnosti i stabilnosti. Melodije koje su umirujuće i spokojne, baš kao i vaša priroda, najviše odjekuju s vama. Bilo da je u pitanju klasična muzika ili soft pop, pomaže vam da ostanete povezani sa sobom. Vaša ljubav prema muzici je jednako postojana i odana kao i vaša ličnost.

2. Rak: Način da pokažu emocije
O, osjetljivi Rakovi, vaša ljubav prema melodijama je duboko usađena u vašu emocionalnu prirodu. Uspijevate u emocionalnom izražavanju, a muzika vam pruža savršen izlaz. Možda vas posebno privlači muzika koja odražava vaša osjećanja – melanholične melodije kada se osjećate plavo, ili himne koje podižu raspoloženje kada ste u elementu. Veza s muzikom je stvarna, sirova i lijepa, baš kao i vi.

3. Vaga: Pomaže dostizanju harmonije
Kao vazdušni znak, vi ste intelektualni i volite ravnotežu u svemu. Muzika je za Vagu harmonija i ritam. Više volite melodije koje se neprimjetno uklapaju u vaše okruženje, stvarajući mirnu i uravnoteženu atmosferu. Vaš izbor muzike često odražava vašu urođenu želju za mirom i spokojem.

4. Ribe: Bijeg u svijet snova
Ribe, vaša intuitivna i duhovna strana se često ogleda u vašoj ljubavi prema muzici. Privlače vas vanzemaljske melodije koje podstiču vašu maštu i osjetljivost. Muzika za vas nije samo slušno iskustvo već i emocionalno. To je medij kroz koji možete pobjeći u svoj svijet snova i povezati se sa svojom dušom na dubljem nivou.

5. Blizanci: Odraz interesovanja
Blizanci, vaša dualnost je vaša suština, a vaši muzički ukusi to odražavaju. Jednog dana ćete možda biti raspoloženi za pank rok, a slijedećeg će vam možda trebati umirujuće melodije akustičnog koncerta. Muzika za vas je istraživanje sebe, odraz vaših raspoloženja i interesovanja koje se stalno mijenjaju. Vaša ljubav prema različitim melodijama podstiče vašu kreativnost i čini život uzbudljivim

BONUS VIDEO:

ŽIVE ŽIVOT U RITMU Horoskopski znaci koji bez muzike ne mogu da zamisle svoj dan appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU