Zlatan u plamenu: Navijači Malmoa zapalili njegov kip jer je postao suvlasnik rivala

Veliki brončani spomenik Zlatanu Ibrahimoviću u njegovom rodnom Malmou, otkriven početkom listopada, zapaljen je kao izraz ogorčenja navijača Malmoa zato što je najslavniji sin tog grada i kluba kupio 25 posto vlasničkog udjela velikog rivala Hammarbyja.

To što Ibra postaje suvlasnik omraženog suparnika razbjesnilo je navijače kluba u kojem se proslavio pa je prvo udruga navijača Malmoa izdala priopćenje u kojem piše: “Zlatan očito ne shvaća koliko znači Malmou. Misli da ćemo biti sretni što god napravi samo zato što je on Zlatan. E, pa nećemo. Njegov spomenik sada nam više ništa ne znači jer on želi da drugi klub postane bolji od onog koji ga je stvorio. Od sada ga smatramo samo još jednim igračem koji je iz kluba otišao uz odštetu od 80 tisuća kruna”, prenosi Index.

Navijači Malmoa brzo su s riječi prešli na djela. Jučer ujutro prvo su na njegovu statuu postavili wc školjku, a preko Zlatanove glave nabili vreću, da bi se dolaskom noći posvetili još gorem vandaliziranju kipa koji je postao slavan niti dva mjeseca nakon što ga je Ibrahimović otrkio na svečanosti na kojoj su prisustovale tisuće njegovih sugrađana. Sada je dva i pol metra visoka skluptura teška pola tone zapaljena, a navijači Malmoa svoje nedjelo su snimili i postavili na društvene mreže.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU