Župa Dolac poziva na proslavu blagdana sv. Ante Pustinjaka


Župa “Uznesenja Blažene Djevice Marije” u Docu uz patron blagdana Velike Gospe u svojoj bogatoj povijesti posebno slavi još dva blagdana; sv. Antu Pustinjaka koji se slavi u siječnju, i sv. Antu Padovanskog u lipnju.

Fratri travničke župe Dolac pozivaju vjernike na proslavu sv. Ante Pustinjaka, poziv prenosimo u cijelosti:

Od davnina se u župi Dolac slavi sv. Anto Pustinjak moćni zagovornik kod Boga za pobjedu dobra na zlima ovoga svijeta koja nam se događaju, Zagovara nas i pomaže u duhovnim i tjelesnim bolima i poteškoćama. Uvijek kada nam je teško u svim životnim neprilikama obratimo se svecu koji živi i danas koji dijeli ono što ima kako bi meni i tebi bilo bolje. Primjer je žive vjere, dobrote, molitve i praštanja kako bi i nama pomogao da budemo još bolji ljudi i kršćani.

Sv. Antu Pustinjaka proslavit ćemo u župi Dolac u srijedu 17. 01. 2024. Slavlju sv. Ante prethodi trodnevnica koja će biti u sljedeću nedjelju, ponedjeljak i utorak s misama u 17 sati navečer.

Na sam dan sv. Ante u sljedeću srijedu mise će biti u 8, 9 i svečano sv. misno slavlje u 11 sati u župnoj crkvi u Docu.

Radosno vas pozivamo da dođete i proslavite s nama sv. Antu Pustinjaka u Dolac ovog velikog redovnika, isposnika, borca protiv zla pomoćnika i zagovornika kod Boga čiji zagovor pomaže u svim tjelesnim i duševnim životnim križevima!

Fratri župe Dolac

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU