Zvezda čeka: Stigla najozbiljnija ponuda za Jovana Mijatovića

Nedavno je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao da djeca crveno-bijelih Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović nisu na prodaju, odnosno da su posljednji na listi potencijalnih odlazaka.

Uz napomenu da je prijelazni rok živa stvar i da se sve može promijeniti u jednom danu… Nekako se čini da se ova izjava najviše odnosi na mladog napadača i otkriće jesenske polusezone Jovana Mijatovića.

Najviše se pričalo o Feyenoordu i Zenitu, mjestimice se spominjao i Juventus, ali najbolja ponuda nakon božićnih praznika za Zvezdina Beckhama stigla je iz Francuske, lige u kojoj Srbi baš i ne uspijevaju. Prema saznanjima Mozzart Sporta, jučer je na e-mail crveno-bijelih stigla službena ponuda Montpelliera u iznosu od 6.000.000 eura i postotkom od naredne prodaje (neslužbeno 10 posto).

Francuzi su dali rok za ponudu i čekaju da se Crvena zvezda očituje u sljedećih desetak dana… Ljutice za sada inzistiraju na pazaru za Bogdana, odnosno ne žele prihvatiti ponudu od Najprije Liga 1. I to iz dva razloga: nadaju se da će novac skupiti transferima igrača koje Vladan Milojević nije spomenuo kao potrebne u prvenstvenoj utrci s Partizanom.

A prije svega, vjeruju da Montpellier ima financijskih kapaciteta ponuditi najmanje dva milijuna eura za strijelca osam jesenskih golova. Ostaje za vidjeti kakav će biti ishod kada je u pitanju budućnost mladog nogometaša.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU