Zvezda objavila: Poznata sudbina Baraka Bahara u crveno-belom taboru

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se iza ponoći povodom statusa trenera Baraka Bahara.

Nakon remija protiv TSC-a na Marakani, crveno-bijeli imaju šest bodova manje od Partizana, a Zvezda je poručila da vjeruje u izraelskog stručnjaka i igrače. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

– Upravni odbor FK Crvena zvezda održao je hitnu sednicu posle večerašnje utakmice i analizirao igre i rezultate u proteklom periodu. Zaključak je da je evidentno da u posljednja dva mjeseca postoji kriza igre i kriza rezultata, ali da vjeruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prebroditi trenutnu krizu. razdoblje i dobri rezultati pokazat će njihovu nedvojbenu kvalitetu. Nakon šest uzastopnih naslova htjeli smo novi iskorak, htjeli smo bolju i moderniju europsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, pomladili momčad, puno uložili u igrački kadar i potpuno obnovili momčad.

U pripremnom razdoblju izgledalo je jako dobro, ali već tada smo bili svjesni da će biti uspona i padova. Razumijemo nezadovoljstvo navijača i to je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi.

No, za sve to treba vremena i strpljenja. Vjerujemo u naše igrače, vjerujemo u njihovu kvalitetu, vjerujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku.Osvajanje prvenstva ostaje naš glavni cilj i uvjereni smo da ćemo ga ostvaritistoji u najavi.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU