Zvijezda na pripreme putuje bez velikog broja igrača!

Nogometaše Crvene zvezde očekuju dva tjedna u Sloveniji, gdje su planirane tri prijateljske utakmice, a generalna proba na rasporedu je 3. srpnja u Sočiju protiv Zenita.

Momčad neće biti na okupu zbog reprezentativnih obaveza, pa će čak 13 igrača na pripremama nedostajati Dejanu Stankoviću.

Kako se prenosi Mozartov sport, U momčadi neće biti kapetana Milana Borjana, start bi trebao propustiti i njegov mlađi kolega Miloš Gordić koji je bio član mlade momčadi. Također, neće biti Zoran Popović, kao ni supertalentirani Jovan Miladinović.

Čak je postojala mogućnost da od stopera bude samo Aleksandar Dragović, no crveno-bijeli će uskoro ozvaničiti produžetak suradnje s Radovanom Pankovom. Dečki od kojih Ljutice Bogdana ima velika očekivanja, Stefan Leković i Andrej Đurić, branit će boje Srbije na Europskom prvenstvu za mlade. Isto vrijedi i za Nikolu Stankovića i Nemanju Motiku. S mladima su trebala putovati i braća Mituljikić, ali imaju problem s ozljedama. A pitanje je hoće li se osjećati da radi s prvom momčadi ovog ljeta.

Dulju stanku dobit će i Petar Stanić koji je imao obaveze u mladoj reprezentaciji. Izvjesno je da će prve treninge propustiti El Farda Ben, Gelor Kang i pojačanje iz ruskog Arsenala King Kangwa. Svi su članovi afričkih reprezentativaca.

Ljutice Bogdan ima velika očekivanja od Vladimira Lucića. Krilo će proći pripreme nakon sjajne sezone u IMT-u, a priliku će dobiti i Ibrahim Mustafa.


www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU