Ronaldo pozirao gol s djecom u kadi i oduševio fanove: Predivna porodica

Nogometaš Juventusa, koji je nekoliko puta proglašen najboljim nogometašem svijeta, objavio je sliku sebe i svoje četvero djece u kadi. Fotografija Cristiana Ronalda je ubrzo postala hit na društvenim mrežama na kojima slavnog nogometaša prati oko 200 milijuna ljudi.

Portugalska superzvijezda na fotografiji uživa u kadi u kojoj su mu se pridružili Christiano Ronaldo Jr. (9), dvogodišnji blizanci Eva Marie i Mateo te jednogodišnja kći Alana Martina.

“Zabavni trenuci s mojim bebama“, napisao je.

Brzo su se nanizali oduševljeni komentari fanova koji su zaključili da su predivna obitelj, prenosi index hr.

Kasnije tijekom dana Ronaldo je objavio i fotografiju s djevojkom Georginom koja je ujedno i majka malene Alane Martine. Identitet majki prvih troje Ronaldove djece nije poznat budući da se radi o surogat majkama, a nogometaš je tu tajnu odlučio strogo čuvati.

U zadnjih godinu dana sve češće se govori o mogućem vjenčanju, a i sama Georgina je u siječnju dala naslutiti da bi se nešto takvo moglo dogoditi.

Tijekom nedavnog intervjua s poznatim voditeljem Piersom Morganom i sam nogometaš je potvrdio da je brak opcija.

„Pa da, jednog dana, zašto ne? Ona je moja prijateljica, razgovaramo o tome, moje srce je otvoreno za nju isto kao i njezino za mene“, izjavio je Ronaldo razočaravši mnogobrojne obožavateljice koje ga smatraju jednim od najpoželjnijih muškaraca na svijetu.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU