U ‘Ljubav je na selu‘ često su se svađali, ali osjećaji su ipak bili jači

U jedanaest sezona emisije “Ljubav je na selu”, koliko ih je do sada emitirano, sudjelovalo je 59 farmera i farmerica, a nakon njezina snimanja sklopljeno je 13 brakova i rođeno 17- ero djece.

Mnogi od kandidata RTL-ove dokumentarne sapunice buduće su supružnike upoznali pred televizijskim kamerama, dok je nekima novostečena prepoznatljivost u javnosti po završetku njezina prikazivanja dovela ljubav u njihove živote.

Subonosno ‘da’ su nakon sudjelovanja u “Ljubavi na selu” tako izrekli Stjepan i Nikolina Pavlić, Mato i Nikolina Smolčić, Tomislav i Karolina Copić, Mihael i Sara Sklizović, Zvonko i Nikolina Koprivnjak, Ante i Karolina Dogan, Nemanja i Dragana Blanuša, Matija Ričko i Barbara Starić Ričko, Alojz i Monika Kanceljak, Goran i Anamarija Špehar, Nevenka Bekavac i Zvonko Petričević, Željko i Felina Bilić te Valentina i Vatroslav Tijan.

I u jedanaestoj sezoni, inače snimanoj na četiri kontinenta gdje žive farmeri hrvatskih korijena (Sjeverna Amerika, Europa, Australija, Južna Amerika), zaiskrilo je među jednim parom – Antonija Beščec poslala je pismo Srećku Ponjavicu u Kanadu, a na kraju se s otoka Vira i preselila u Lethbridge u kanadskoj provinciji Alberta, gdje uživa u životu sa svojim izabranikom i njegovom obitelji.

Uoči emitiranja dvanaeste sezone “Ljubavi na selu”, čije emitiranje počinje u nedjelju u 19.40 sati, prisjetili smo se parova kojima je RTL-ov reality promijenio život.

Dragana i Nemanja Blanuša

“Stigla je naša druga princeza Lara, volimo te više od života”, obznanila je u listopadu 2018. Ličanka Dragana Vojnović, koja je u petoj sezoni emisije “Ljubav je na selu” na svojoj je farmi ugostila Nemanju Blanuša.

Par se dvije godine ranije oženio, a 2016. dobio i prvu kćer Saru.

Supružnici su se u showu stalno svađali, a Dragana je jednom prilikom Nemanju i otjerala sa svojega imanja. U to je vrijeme malo tko mislio da će se među njima roditi ljubav.

Nikolina i Zvonko Koprivnjak

Zvonko Koprivnjak iz Baranje svoju je odabranicu Nikolinu Šalić iz Tušilovića zaprosio u emisiji “Iza kulisa”, a u 2018. postali su roditelji kćerkice Vande.

Zvonko je Nikolinu primijetio još na prvom upoznavanju, a njihova je ljubav kulminirala iz epizode u epizodu da bi na kraju ostale djevojke poslao kući, a Nikolini “poklonio svoje srce”.

Nakon mjeseci druženja skupio je hrabrost i zaprosio je pred kamerama, a Nikolina je s oduševljenjem prihvatila njegovu bračnu ponudu.

Sara i Mihael Sklizović

Mihael Sklizović i Sara Hrnčić, par koji se upoznao i zaljubio u šestoj sezoni RTL-ove “Ljubavi na selu” sretnu je vijest o dolasku prinove na svijet obznanio u emisiji “Sve u šest”, a njihov sin Borna došao je na svijet u 2016.

Iako ju je u emisiji najprije poslao kući i odlučio se za drugu djevojku, Mihael je kasnije požalio i zamolio Saru za oprost.

“Krenula sam s namjerom da probam nešto novo i drugačije u životu, nešto što bi rijetko tko isprobao radi predrasuda koje kruže o ljudima koji se prijavljuju na takve tipove emisija. Ali, ja sam odlučila probati pa kako ispadne, ispadne, jedno iskustvo više.

To iskustvo me dovelo do nečega čemu se ni najmanje nisam nadala i do nečega što mi je u pozitivnom smislu obilježilo život”, oglasila se Sara nakon emitiranja emisije.

Valentina i Vatroslav Tijan

Hercegovka Valentina i Vatroslav Tijan iz Ražanca upoznali su se i zaljubili u devetoj sezoni emisije, a 2019. godinu pamtit će po rođenju kćeri Viktorije, kao i vjenčanju u krugu obitelji i prijatelja na plaži Puntica u Ražancu kojemu je nekoliko mjeseci ranije prethodilo i ono kod matičara.

“Htjeli smo nešto drugačije pa nam se činilo kao lijepa ideja da pir bude na plaži jer je ljeto i bit će romantično i neobično. Lagano sve rješavamo, detalj po detalj”, izjavio je Vatroslav uoči vjenčanja na plaži. Pozivnice su, simbolično, bile inspirirane emisijom “Ljubav je na selu”.

“To smo napravili po želji moje supruge pošto nas je to spojilo”, rekao je Vatroslav.

Nikolina i Stjepan Pavlić

Nikolina i Stjepan Pavlić upoznali su se u showu emitiranom 2011..

“Kad sam vidjela Stjepana kao kandidata na televiziji, rekla sam da će biti moj ili ničiji”, ispričala je Nikolina, koja se nekoć bavila ugostiteljstvom, a danas brine o djeci i kućanstvu na Stjepanovu imanju u Gredi kraj Siska.

Par se vjenčao 2012. u Sisku, a počasna kuma bila im je voditeljica RTL-ova showa Marijana Batinić.

“Ostvarila mi se želja i na kraju smo imali lijepu i veliku svadbu sa 170 ljudi”, otkrila je nekadašnja mještanka Krnjaka pored Karlovca, koja je u braku s poljoprivrednikom Stjepanom, dobila troje djece – Niko je rođen 2014., Stjepan godinu kasnije, a Maja je došla na svijet 2017..

Alojz i Monika Kanceljak

Alojz Kanceljak, poznatiji kao “LJNS” Lojzek, je nakon potrage za ljubavlju u RTL-ovoj emisiji upoznao nezaposlenu kuharicu Moniku Peček iz Budinščine s kojom je završio u braku, te postao otac dviju djevojčica – Lucije rođene 2017., a lani i malene Ane.

Upoznali su se putem društvene mreže prije nego su počeli živjeti na imanju Alojzovih roditelja u Glogovcu Zagorskom. Dopisivali su se dva tjedna, nakon čega su otišli na kavu, a razgovor je prva započela Monika, koju je Lojzek osvojio dok ga je gledala u reality show “Ljubav je na selu”.

“Imao je tužnu ljubavnu priču, zato me osvojio”, rekla je Monika.

Alojz iza sebe ima propali brak s krojačicom Danijelom koju je upoznao kad je imala 16 godina (vjenčali su se kad je napunila 18). S Monikom je, kako je ispričao, ‘kliknuo’ na prvu, jer ga je osvojila otvorenošću i pristupačnošću.

Matija Ričko Barbara Starić Ričko

I Matija Ričko lani je postao otac sina Davida nakon što je po emitiranju showa upoznao suprugu Barbaru.

U “Ljubavi na selu” nije mu se posrećilo, ali jest kad su se ugasile kamere, jer je upravo zahvaljujući svojemu pojavljivanju na malim ekranima upoznao sadašnju suprugu. Barbarina prijateljica vidjela je Matiju na televiziji i nagovorila je da mu se javi putem društvene mreže.

“Nisam očekivao da će mi se život toliko promijeniti. Nadao sam se da ću upoznati nekoga, ali baš da će se toliko sve promijeniti, to stvarno nisam”, komentirao je presretni Matija saznavši da će postati otac.

Goran i Anamarija Špehar

Goran Špehar iz Duge Rese stekao je titulu zločestog dečka šeste sezone showa “Ljubav je na selu” koja se emitirala 2016. godine. Tijekom snimanja ljubio je sve djevojke koje su mu došle na imanje, a kraj showa dočekao je u vezi s Nikolinom.

Njihova je veza završila nakon snimanja showa, a Goran je danas obiteljski čovjek. Ima troje djece, kćer iz prvog te dva sina, Filipa i Roka, iz drugog braka sa suprugom Anamarijom koju je upoznao nakon prikazivanja emisije.

“Dok ne umreš, moraš voljeti žene”, i danas, uz osmijeh govori Goran što njegova supruga Anamarija komentira riječima:”On to samo tako kaže”.

Nevenka Bekavac Zvone Petričević

Nevenka Bekavac, poznatija po nadimku Neve jedna je od ‘legendi’ RTL-ove “Ljubavi na selu”, koja je ljubav svog života pronašla u liku Sinjanina Zvone Petričevića za kojega se, nakon dvogodišnje veze, udala u travnju 2017., a u lipnju iste godine rodila njihova sina Stjepana.

Kao bivša “LJNS” sudionica često u medijima komentira pikanterije, koje se događaju u seoskom realityju, ali i situacije iz osobnog života.

Osim po njezinu neuspješnom traženju mladića u “Ljubavi na selu” Neve javnost pamti i po legendarnim izjavama kako se bavi manekenstvom, te trenira košarku, tenis i atletiku.

U showu je ‘muljala’ i kad se predstavljala riječima “Ja sam Nevenka Bekavac, dolazim iz Splita, imam 30 godina…”, dok je istodobno na ekranu ispod njezina imena pisalo Nevenka Bekavac (40).

Tomislav i Karolina Copić

Tomislav Copić iz Pokrovnika u šibenskom zaleđu u emisiji se predstavio kao uzgajivač ovaca, a televizijsku publiku odmah je osvojio jednostavnošću i neposrednošću.

Karolina Madar bila je jedna od djevojaka koje su poslale pismo kandidatima u emisiji, a Slavonka je Dalmatincu toliko zavrtjela glavom da je njihova romansa, nepunu godinu nakon emitiranja prve sezone realityja, rezultirala brakom sklopljenim u Drnišu 2010. pred više od dvjesto uzvanika i kamerama RTL-a.

Veselim se svatovima pridružila i tadašnja voditeljica emisije Lorena Nosić. U braku su dobili jedno dijete.

Mato i Nikolina Smolčić

Par iz prve sezone vjenčao se nakon sedam mjeseci veze, a u braku se rodila kći Ljubica.
Nikolina djevojačkog prezimena Trgovac iz Svete Jane kraj Zagreba i Mato Smolčić iz Retkovaca prvi par su koji je stao pred oltar zahvaljujući emisiji.

Sve je počelo kada je Nikolina s majkom gledala “Ljubav je na selu” i ugledala Matu na malom ekranu.

“On mi je najzgodniji. Pazi, mogao bi ti biti zet”, rekla je tada majci, a riječi su joj se, zahvaljujući vlastitoj inicijativi, obistinile.

Naime, pet mjeseci nakon što ga je vidjela na televiziji Nikolina je skupila hrabrost, podigla slušalicu i nazvala Matu. Iako ni s jednom kandidatkinjom iz emisije nije kliknuo, Nikolina se poljoprivredniku iz Retkovaca odmah svidjela.

Željko i Felina Bilić

Željko Bilić, farmer koji je tražio srodnu dušu u jubilarnoj desetoj sezoni emisije “Ljubav je na selu”, svoju je suprugu Felinu, poput još nekolicine kandidata, upoznao po završetku njezina emitiranja.

“Moja mi se djevojka javila preko društvenih mreža nakon što me vidjela na televiziji. Našli smo se, upoznali i završili zajedno”, otkrio je Istranin iz Bala novinarima prije nego je 2019. sklopio brak s Felinom. Njihova kćerkica Emili stigla je na svijet u Općoj bolnici Pula.

“To je najljepša stvar koja se čovjeku može dogoditi. Sretan sam i ponosan”, izjavio je Željko saznavši početkom prošlog prosinca da je postao tata.

Ante Karolina Dogan

Ante Dogan i Karolina Žalac upoznali su se u RTL-ovom showu 2014., a vjenčali dvije godine kasnije. Anti se od svih pisama koje je dobio tijekom showa najviše svidjelo Karolinino u kojem mu je ona napisala da se u njega zaljubila preko ušiju dok ga je gledala u emisiji.

Ljubav je ubrzo postala obostrana, pa su je novinar iz Prološca Donjeg kraj Imotskog i fotografkinja iz Karlovca okrunili brakom sklopljenim u Imotskom. Mladi par je, poput mnogih svojih vršnjaka, sreću potražio u Njemačkoj gdje je Ante nedavno pokrenuo prvi hrvatski gastarbajterski radio – Super Radio München.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU