Ovo je pismo koje je osebujna Ivanka poslala Dušanu kad se prijavljivala u LJNS

Ivanka Milutinović definitivno je najosebujnija sudionica 12. sezone showa Ljubav je na selu, a mnogim gledateljima je poznata iz 2014. godine kad se u isti reality prijavila pod pseudonimom Vita Maslačak.

Ova diplomirana pravnica i likovna umjetnica koja se predstavlja i imenom Dan Philipp za svoj novi pseudonim Ivanke Milutinović otvorila je i Facebook profil na kojemu je objavila pismo koje je poslala farmeru Dušanu.

“Bit ću vrlo jasna. Prijavih se u sezonu 12. ‘Ljubav je na selu jer tražim muškarca koji nije iz moga kraja, koji partnericu traži putem medija, koji je zgodan en face i u profilu (dvostruko zgodan), koji ima korektan odnos prema zemlji, dugoročnu djelatnost.

Ja sam možda mic starija od vas, no to uopće nije boljka. Čak mi zvuči izazovno! Po struci sam birokrata, dokumentarist. Pomno si biram društva. No, imam i svoju kreativnu dimenziju – pišem i slikam, ali volim i prirodu izvan grada”, započela je svoje predstavljanje Ivanka.

“Moj djed je imao imanje pokraj Bjelovara, voćnjak i vinograd od jednog hektara sa šumom u izdvojenoj parceli. Tamo sam provela veći dio svoga djetinjstva. Time smo mu mi, djeca, ostali vječno zahvalni. Jer smo naučili poštovati poslove van grada (generacije poslije Univerzijade ’87. jako su se bahatile tu!), cijeniti svoju djedovinu i baštinu, tako da mi niti jedan poljoprivredni posao nije stran i ne zazirem od toga. Uzgred rečeno, moja proširena rodbina smještena je od Bjelovara do Donjeg Miholjca, a prema jugu – Ogulin, pravac Modruš – točno nadomak srednjovjekovnog sjedišta Frankopana!

Vidjeh vaš promotivni video. Nekoliko puta. Čak sam si neke partije stavljala na loop. Samo da još nešto spomenem, volim istraživati, ne u smislu putovanja kao takvih, ali ako me nešto oduševljava ili intrigira, čak i poslovno, onda se istražuje do same srži problema ili, hajmo tako reći, do rubova horizonta”, pojasnila je Dušanu pa zaključila: “Laskalo bi mi da se i ja vama sviđam. Ja, zapravo, smatram da bih vas fizički brzo privukla, jer ste moj tip. Ne moramo se nužno u ostalim aspektima, sad i odmah, ali to su samo opća mjesta. Bez tolerancije i respekta nema dalje, a vjerujem da biste se i vi tu sa mnom složili

Ivanka Milutinović u show se prijavila zbog farmera Dušana Golubovca, no on ju je odlučio izbaciti prije odlaska na farmu. Nakon toga se prebacila u ekipu drugog mladog farmera, Josipa Tratnjaka, kojemu je prethodno srce slomila Martina Serdar.

ovo je pismo koje je osebujna ivanka poslala dušanu kad se prijavljivala u ljns

Kao Vita Maslačak sprijateljila se s Nevenkom Bekavac

Kao Vita Maslačak ova osebujna pravnica u showu se sprijateljila s Nevenkom Bekavac pa je čak prije nekoliko godina tvrdila i da će joj upravo popularna Neve biti vjenčana kuma. “Potpuno sam zaljubljena u 15 godina mlađeg. Ne želim ga nikome pokazati do prije vjenčanja koje će se dogoditi ove godine!” rekla je 2017. za RTL Vita, danas Ivanka.

ovo je pismo koje je osebujna ivanka poslala dušanu kad se prijavljivala u ljns

“Kuma će biti, naravno, Nevenka! Već sam joj rekla! A vjenčanje će biti u Sinju. Imam u planu jahati na konju kao Julia Roberts, samo ja neću odjahati već dojahati”, tvrdila je tad.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU