4 ZNAKA HOROSKOPA KOJA NE PRISTAJU NA KOMPROMISE U LJUBAVI U jedno vjeruju i spremni su da čekaju do kraja života

Da li srodne duše zaista postoje? I kojoj grupi vi pripadate? Da li ste među onima koji veruju u postojanje osobe koja je stvorena samo za vas ili onima koji su skeptični?

Za neke je srodna duša zastario i nerealan koncept ljubavi. Ali za druge je ovaj pojam vrlo realan, do te mjere da su u stanju da provedu cijeli život u potraži za tom osobom koja je njihova „druga polovina“. Ovde je prste umiješala i astrologija!

Postoje znakovi horoskopa koji imaju reputaciju duboko emotivnih, to su najosetljiviji i najromantičniji znaci koji su najviše skloni da vjeruju u srodne duše. Svaki znak ima drugačiji razlog što vjeruje ovaj (za većinu zastareo) koncept: dok neki cijene stabilnost koju životni partner nudi, drugi žude za „hepiendom“ iz bajki i filmova o kojima svi sanjamo.

Rak

Jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, Rak obožava ljubav i zamišlja da će imati prelijepu ljubavnu priču koja će se okončati vjenčanjem. Budući da je toliko vezan za ideju srodne duše, ovaj znak ima tendenciju da ignoriše upozorenja u vezi, po svaku cijenu čekajući „hepiend“ iz bajke.

Bik

Znak kojim vlada planeta Venera, romantičan i odan. Ovaj zemljani znak cijeni stabilnost više od svega, pa mu je cilj harmoničan odnos sa partnerom koji je pouzdan. Međutim, Bik ima veoma praktičnu i nezavisnu prirodu, što znači da neće stvarati pritisak da nađe partnera ako ne postoji nikakav povoljan znak. Vjeruje u ideju o srodnoj duši, ali je uvjeren da će je sresti u pravom trenutku, pa ne forsira sreću.

Ribe

Najveći sanjari zodijaka su u stanju da provedu sate i sate samo razmišljajući o budućem partneru. Njihova bujna mašta tera ih da zamišljaju kako će on izgledati, kako će razmišljati, ali i kako će se slagati s njim. Jedan od najromantičnijih i najosetljivijih znakova, Ribe su privržene ideji o srodnoj duši i brižni su i pažljivi partneri.

Vaga

Znak pod uticajem planete Venere, Vaga je znak posvećen partnerstvu, pa je razumljivo zašto ovaj vazdušni znak veruje u svoju srodnu dušu. Osim toga, Vaga je isključivo u potrazi za partnerom koji će joj pružiti harmoničan i emotivan odnos, što i te kako može da joj pomogne da izgradi vezu na jakim temeljima.

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA HOROSKOPA KOJA NE PRISTAJU NA KOMPROMISE U LJUBAVI U jedno vjeruju i spremni su da čekaju do kraja života appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU