BARCA DOVE BRANITELJE IZ PREMIJER LIGE: Pogled prema Chelseaju i Cityju!

Prema posljednjim informacijama, trener Barcelone Xavi Hernandez smatra da njegovoj momčadi treba najviše pojačanja u obrambenoj liniji, na svim pozicijama.

Kako stvari stoje, čini se da katalonska momčad cilja na igrače kojima uskoro istječu ugovori s Chelseajem, uglavnom Španjolce koji imaju želju vratiti se domaćem nogometu.

Već neko vrijeme govori se o mogućnosti transfera desnog beka Cesara Aspilicuete i lijevog beka Marcosa Alonsa koji ulaze u posljednju godinu ugovora, što Barceloni u ovom trenutku odgovara zbog financijske krize.

Sada su se pojavile informacije o još jednoj opciji s lijeve strane, a riječ je o braniču Manchester Cityja Oleksandru Zinčenku.

Za njega u klubu navodno jamči bivši suigrač Ferran Torres.

No, dvojac Chelseaja ostaje glavna meta, a mogućnost realizacije ovog posla trebala bi se znati nakon ovog ciklusa utakmica Lige nacija.

Barcelona je već pojačala središnji dio obrane sa Stamford Bridgea, angažiravši danskog stopera Andreasa Christensena na kojeg Thomas Tuchel više nije računao.

Ranije su se pojavile informacije o velikim šansama za transfer u suprotnom smjeru, u kojem bi Usman Dembele pojačao Chelsea.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU